Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Tragikomedija, Abazović zahvaljuje što će crnogorski poslanici u 21. vijeku moći slobodno da se kreću između država

Jednogodišnji primitivizam, ističe poslanik Demokrata, nije primitivizam naroda Srbije nego par osoba

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović kazao je da bi bilo smiješno da nije tužno to što se premijer Crne Gore Dritan Abazović zahvaliošto će crnogorski poslanici moći slobodno da se kreću između Crne Gore i Srbije.

“Predsjednik Vučić “moli” ministra Vulina da ukine maltretiranje. Abazović zahvaljuje što će crnogorski poslanici u 21. vijeku moći slobodno da se kreću između država, ne pitajući čemu je služio ovaj jednogodišnji primitivizam iz kojeg je Abazović izuzet”, naveo je Šaranović na Tviteru.

Jednogodišnji primitivizam, ističe poslanik Demokrata, nije primitivizam naroda Srbije nego par osoba.

“Da se razumijemo, ne primitivizam bratske Srbije i naroda Srbije, nego primitivizam samo par osoba iz Srbije. Bilo bi smiješno da nije tužno. Tragikomedija”, poručio je Šaranović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
29.06.2022-20:02 20:02

Premijerka nema pojma što joj ministri rade, a naš premijer je zaobilazi zamolnicom i moli predśednika Srbije. Ešeka śećamo se isto takvog poniženja kad su nam udijelili tričavih dvije hiljade vakcina….