Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Među političarima ima vrhunskih eksperata

Šaranović je saopštio da su saglasni sa izjavom premijera Zdravka Krivokapića da eksperti u Vladi mogu biti predloženi od strane političkih partija

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović saopštio je da su saglasni sa izjavom premijera Zdravka Krivokapića da eksperti u Vladi mogu biti predloženi od strane političkih partija.

Saglasni sa predsjednikom Vlade Crne Gore, imajući u vidu da među političarima ima vrhunskih eksperata. I sam je jednom prilikom izjavio da je Momo Koprivica jedan od najboljih eksperata u svojoj oblasti”, naveo je Šaranović na Tviteru.

On je kazao da je Vlada i sada ekspertsko-politička.

“Radujemo se sto smo obezbijedili da ova Vlada opstane, a ne da ista bude srušena. Sa kolegama iz parlamentarne većine, aktuelnim premijerom, Sporazumom o spoljno-političkoj orjentaciji Crne Gore i osnaženom Vladom u nove pobjede”, napisao je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
16.09.2021-16:03 16:03

A jadnici, koliko je njima teško…. Vlada tu s njih nije bilo. Sad sreće njihove. No neće dati ambasade da fašisti udu u vladu, neće dati EU a ni URA sigurno. E kuku ovoj državi. Dno je preduboko u CG…