Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Hapšenje Stojanovića dokaz da niko nije iznad zakona

Ova akcija je, kako je istakao Šaranović, dio šireg napora naše države u borbi protiv kriminala i korupcije, i pokazatelj je naše nepokolebljive posvećenosti očuvanju pravne države i zaštiti interesa svih građana Crne Gore

Ova akcija, sprovedena po nalogu SDT-a, je jasan dokaz odlučnosti naših organa gonjenja u borbi protiv korupcije i zloupotrebe službenog položaja, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

“U vezi sa današnjim hapšenjem bivšeg direktora Uprave policije i još jednog lica, želim istaći izuzetan profesionalizam i posvećenost koju su pokazali službenici Specijalnog policijskog odjeljenja”, poručio je on.

Kako je istakao, hapšenje, koje je rezultat sumnji u zloupotrebu službenog položaja u vezi sa švercom cigareta, pokazuje da niko nije i neće biti iznad zakona i da će svako ko je umiješan u nezakonite radnje biti priveden pravdi.

“Pohvaljujem efikasnost i posvećenost kako Specijalnog policijskog odjeljenja, tako i Specijalnog državnog tužilaštva, čija je saradnja bila ključna u realizaciji ove operacije”, kazao je Šaranović.

Ova akcija je, kako je istakao Šaranović, dio šireg napora naše države u borbi protiv kriminala i korupcije, i pokazatelj je naše nepokolebljive posvećenosti očuvanju pravne države i zaštiti interesa svih građana Crne Gore.

“Kao ministar unutrašnjih poslova, ponosan sam na rad naših službenika i obećavam da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da pruža punu podršku u svim naporima usmjerenim na suzbijanje kriminala i korupcije u našoj zemlji”, kazao je Šaranović.

“Uz puno poštovanje prezumpcije nevinosti, ovo hapšenje, kao i sva prethodna, nijesu samo jasna poruka izvršiocima krivičnih djela, već i obećanje građanima da će pravda biti zadovoljena”, zaključuje Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dpero
18.11.2023-19:35 19:35

A sta je sa svercerima cigara i …..DritanomAdzicem,Rade Milosevic,Carevic…………!????

Tara
19.11.2023-12:08 12:08
Reply to  Dpero

Protiv kriminalnih antidrzavnika..nece se voditi proces..niti hapsiti..Kod nas vlada Anarhija..progon..kriminal..drzava je u opasnost…

BAJO
18.11.2023-20:27 20:27

MALI ! Svako je nevin dok mu ne dokazu krivicu. Desetine i desetine ljudi ste uhapsili. Jos nijedne presude nema. Jer nema čvrstih dokaza. Prema tome , odgovarace i oni sto hapse bez dokaza. Niko nije iznad zakona , a sto ti mali prosu tu frazetinu. Dokazite mu krivicu , osudite ga pa onda reci kako nema nedodirljivih. Ali su vam dokazi tanki mimosvijeta . Tanjevine kao vi sami .

Pe Pera
18.11.2023-21:58 21:58

A Milo?

Tara
19.11.2023-12:09 12:09
Reply to  Pe Pera

Mrs..fukaro cetnicka!

Tara
19.11.2023-12:07 12:07

Hapse..bez ikakvih dokaza..a to radi..teroristicka vlada vojvode cetnika Mandica…on ce pokusati i sudije da hapse..da ne bi isti pokrenuli postupak..”drzavni Udar”