Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Pogledajte snimak hapšenja graničnih policajaca na Božaju

MUP objavio snimak

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici policija je jutros uhapsila osam policajaca iz sektora granične policije. Uhapšeni su policajci J.N, R.Z, Ž.I, E.D, P.M, B.I, R.V. i M.D. i sumnjiče se za primanje mita.

Ministarstvo unutrašnjih poslova dostavilo je medijima snimak akcije hapšenja policijskih službenika.

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je ranije danas na konferencioji za novinare da je Odjeljenje unutrašnje kontrole Uprave policije ODT-u u Podgorici podnijelo krivičnu prijavu protiv osam policijskih službenika iz sektora Granične policije zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih djela u produženom trajanju primanjem mita, kao i protiv 27 stranih državljana koji dolaze iz Albanije, Kosova i Turske, a koji su u pojedinačnim slučajevima učinili isto toliko krivičnih djela davanjem mita.

“Od osam policijskih službenika koji su uhapšeni njih sedam je uhapšeno na službenom mjestu dok je jedan od njih uhapšen u Danilovgradu”, saopštio je ministar.

Šaranović je istakao da je prilikom hapšenja jednom policijskom službeniku pozlilo.

“Prilikom hapšenja, jednom policijskom službeniku pogoršalo se zdravstveno stanje”, naglasio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Niksic
24.04.2024-07:04 07:04

Kukala li nam majka Uhapsili ste sve one neduzne glavni krivci su oni koji su robu narucivali i podavali na crno ostetili CG milionima zato EU nas nece – gradimo kucu sa krova -za sva krivicna djela je kriv Narucioc -Naruci robu iz -Turske -Kosova-Albanije -ITD ITD svijem po malo para baci u Dzep ka kad se prosije brasno- trice su mito a GAZDI Brasno – Tricasi na robiju a brasnasi i dalje trpaju u svoj dzak -Tu nema ni T od TITOVE skole – niti slicnosti koliko li od -Milicije Titove i Policije danas ! Zamislite Sve organizovano -Abazovic… Pročitaj više »