Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: Darko Pajović Oxford za Dritana Abazovića, a Drago Đurović akademik za sve funkcionere URA-e

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović komentarisao je izjavu mandatara Dritana Abazovića koji je pohvalio čin podnošenja ostavke potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića, navodeći da je tim činom DF dokazao da je Sorbona za Demokrate

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović komentarisao je izjavu mandatara Dritana Abazovića koji je pohvalio čin podnošenja ostavke potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića, navodeći da je tim činom DF dokazao da je Sorbona za Demokrate.

“Mi bi rekli da je Darko Pajović Oxford za Dritana Abazovića, a Drago Đurović akademik za sve poslanike i funkcionere URA-e, s obzirom da je Đurović nakon preleta prihvatio da se u Nikšiću ide na izbore. Abazoviću, kad sretneš ovu dvojicu, pređi na drugu stranu ulice da se od njihovog obraza ne zacrveniš”, naveo je Šaranović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TV_EU
20.04.2022-17:41 17:41

…a ameba za vas nobelovac!

Crnogorka
20.04.2022-17:42 17:42

Cetnicki  SESELJEVI Demokrate vazda ste vrijedjali svakog laz i podvalu vasom hranom iz Srbije ne paalliii po CRNOJ GORI setajte i dalje i podrzavajte RUSKU OKUPACIJU NA UKRAJINU dozivjecete kolaps vise ne znate gdje se nalazite i sta pricate -psihijatrija je za vas!!