Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Rukuju se, rukuju: Abazović će se pozdravljati sa zvanicama 45 minuta

Program proslave Dana nezavisnosti će trajati četiri i po sata, od čega je čak 45 minuta predviđeno za, kako je navedeno, rukovanje odlazećeg premijera Dritana Abazovića sa zvanicam

Nakon što je juče objavljen 3D animacija proslave Dana nezavisnosti 21. maja, koji će se ove godine obilježiti 19. maja, danas je Vlada Crne Gore ažurno omogućila uvid i u satnicu Programa proslave koji će se održati na Trgu nezavisnosti.

Program će trajati četiri i po sata, od čega je čak 45 minuta predviđeno za, kako je navedeno, rukovanje odlazećeg premijera Dritana Abazovića sa zvanicama.

U precizno navedenoj satnici, nakon te ceremonije rukovanja sa predsjednikom Vlade, predviđeno je intoniranje državne himne Crne Gore, a potom će moderatorka Jelica Vukčević najaviti govor predsjednika Vlade Dritana Abazovića koji će trajati, kako je predviđeno, deset minuta.

Premijera će potom na sceni zamijeniti glumac Vukan Pejović koji će održati desetominutni monolog.

U 20:30 sati Baletska trupa Ballo će imati plesni performans, nakon čega će biti isplajen vatromet uz pratnju himne Evrope “Oda radosti.

Kraj programa rezervisan je za koncert “The Bestbeat – The Beatles Tribute Banda” koji će biti održan od 21:15 do 23 sata.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve