Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Rubin: Partije koje bi mogle biti dio nove Vlade uvjeravaju da će se okrenuti Zapadu, a ne Srbiji i Rusiji

Rubin je poručio i kako su predsjednički izbori pokazali koje bi to partije mogle biti u novoj Vladi, uz ogradu kako parlamentarni izbori tek predstoje

Specijalni izaslanik i koordinator Centra Stejt departmenta SAD za globalno angažovanje Džejms Rubin kazao je danas kako je od partija koje bi mogle biti dio nove Vlade dobio uvjeravanja da će biti okrenute Zapadu, a ne Srbiji i Rusiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.04.2023-05:24 05:24

Gospodine Rubin, Vi vidite, iz razgovora sa liderima, koje bi to partije mogle činiti buduću vladu. Jedan od lidEra Evoope sad, odmah po izboru za Predsjednika CG, izjavio je decidno da nema saradnje sa DPS, što znači nema po njemu DPS u vladi. A DPS je pojedinačno, partija sa ubjedljivo najviše glasova birača na svim izborima Znači taj lider, uskoro Predsjednik CG, u startu pokazuje totalno nepoštovanje demokratije, revanšizam i progon neisotmišljenika. Lideri drugih partija takođe u javnim nastupima satanizuju pojedinačno najjaču partiju u CG i odbijaju i primisao da sarađuju sa njom, a kamoli da joj dozvole da uđe… Pročitaj više »