Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Razriješeni Koča Đurišić i Vladimir Bulajić

Odluka Vlade na današnjoj telefonskoj sjednici

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici donijela odluku o prestanku mandata direktora Uprave za katastar i državnu imovinu Koče Đurišića, kao i i prijedlogu za prestanak mandata direktora Uprave prihoda i carina Vladimira Bulajića.

Takođe je donijela odluku za prestanak vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Uprave za katastar i državnu imovinu Bajka Vučićeva; prijedlogu za prestanak vršenja dužnosti v.d. pomoćnika direktora Uprave za katastar i državnu imovinu Mitra Batrovića; prijedlogu za prestanak mandata generalnog direktora Direktorata za državni budžet u Ministarstvu finansija Bojana Paunovića.

Zatim prijedlogu za prestanak mandata generalne direktorice Direktorata za politiku javnih nabavki u Ministarstvu finansija Jelene Jovetić; prijedlogu za prestanak mandata generalnog direktora Direktorata za ekonomsko-finansijski sistem u Ministarstvu finansija Danka Dragovića; prijedlogu za prestanak mandata generalne direktorice Direktorata za upravljačku strukturu u Ministarstvu finansija Anje Amidžić.

Vlada je usvojila Informaciju o ukidanju Uprave za katastar i državnu imovinu, odnosno o uspostavljanju i početku rada Uprave za nekretnine i Uprave za državnu imovinu

Takođe je usvojena Informacija o upravljanju i koordinaciji radom Poreske uprave

Vlada je raspravljala i o Predlogu platforme za učešće ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimira Martinovića na Međunarodnom sajmu turizma “New York Travel & Adventure Show”, 27-28. januara 2024. godine, Njujork, Sjedinjene Američke Države

Vlada je poslala Skupštini zahtjev za vanredno zasijedanje Skupštine Crne Gore, 19.januara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve