Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Rastoder: Dijaspora mora pomoći Crnoj Gori, izbor je lak – broj 1. Milo Đukanović

''U anarhiji i agoniji koja je zadesila Crnu Goru dijaspora mora preuzeti dio odgovornosti i pomoći Crnoj Gori da se ova njena agonija završi i na predsjedničkim i na vanrednim parlamentarnim izborima koji nas očekuju ubrzo''

Dijaspora mora pomoći Crnoj Gori, poručio je Esad Rastoder, predsjednik Bošnjackog saveza Crne Gore u Americi. Pozvao je svu dijasporu da izađe na predsjedničke izbore 19. marta ističući da je “izbor lak – za predsjednika broj 1. – Milo Đukanović”.

“U anarhiji i agoniji koja je zadesila Crnu Goru dijaspora mora preuzeti dio odgovornosti i pomoći Crnoj Gori da se ova njena agonija završi i na predsjedničkim i na vanrednim parlamentarnim izborima koji nas očekuju ubrzo. Ne smije se više dozvoliti smijenjenim ostacima apostola i eksperata iz (AP) sektora sa kojim se oni hvale, da nam upropašćavaju državu”, istakao je Rastoder.

Pozvao je svu dijasporu Crne Gore cijelog svijeta da “digne svoj glas i uzmu svoj dio odgovornosti te u martu i kasnije na parlamentarnim izborima zaokruže za bolju budućnost Crne Gore, a ove crkvene pokusne kuniće pošaljemo u prošlost”.

“Zato 19. marta uzmite sudbinu u svoje ruke za evropsku građansku Crnu Goru, nemojte se bojati pritisaka javno otiđite i glasajte svi vi koji imate pravo glasa. Izbor vam je lak – za presjednika Crne Gore broj 1. Milo Đukanović”, naveo je Rastoder.

Rastoder poručuje i da je uvjeren da nema suvereniste ni Bošnjaka koji će “glasati četničkog vojvodu Andriju Mandić”.

“Uvjeren sam da nema suvereniste a pogotovo Bošnjaka koji će glasati četničkog vojvodu Andriju Mandića za kojeg svi znamo ko je i šta je bio, koji nam nudi bolju budućnost sa vrećom kompira”, zaključio je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve