Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Rastoder: Abazović zloupotrebljava ime Dijaspora Crne Gore

''Dritanova mašinerija i propaganda! Obmanjuje javnost! Dritan i njegova klapa i dalje obmanjuju javnost, pred izbore zloupotrebljavajući ime Dijaspora Crne Gore.''

Nakon što je iz Kabineta premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića medijima dostavljeno saopštenje u kome se navodi da je imao susret sa crnogorskom dijasporom u SAD-u reagovao je predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Americi Esad Rastoder koji tvrdi da se Abazović nije sastajao sa zvaničnim predstavnicima crnogorskih iseljenika, te da  zloupotrebljava ime Dijaspora Crne Gore.

“Dritanova mašinerija i propaganda! Obmanjuje javnost! Dritan i njegova klapa i dalje obmanjuju javnost, pred izbore zloupotrebljavajući ime Dijaspora Crne Gore. Ubijeđen sam da ga Dijaspora iz Crne Gore nije nigde dočekala niti se sastala sa njim”, kaže Rastoder.

Prema njegovim riječima, Abazović se sastao sa pojedincima i njegovim drugarima iz Ulcinja i nekih mjesta koje mi u “Dijaspori nikada nijesmo niti videli niti oni postaje kao neka udruženja već je to je privatna stvar”.

“Dritan Abazović i njegovi izvještači nebi smjeli da zloupotrebljavaju ime Dijaspora i da ga koriste u predizborne svrhe”, poručio je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ej bre
28.09.2022-00:27 00:27

Ko tebe pita šta?!