Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: Može li nam šef ANB nešto reći o susretu Bulajića sa ruskim obavještajcima?

Dok traje ruska vojna agresija na Ukrajinu, u toku je i špijunsko-obavještajna agresija na Crnu Goru, navodi funkcioner SD

Pobjeda je danas pozivajući se na izvore iz Agencije za nacionalnu bezbjednost objavila da se predsjedavajući Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić, sastao 20. februara sa ruskim obavještajcima Spoljne obavještajne službe (SVR) Viktorom Antipinim i Aleksandrom Perišovim u danilovgradskom restoranu „Central lounge bar“.

Na tu tvrdnju reagovao je član Predsjedništva SD-a Marko Rakočević koji je upitao može li direktor ANB-a Dejan Vukšić nešto reći toj informacii.

“Dok traje ruska vojna agresija na Ukrajinu, u toku je i špijunsko-obavještajna agresija na Crnu Goru. Umjesto da trenutni čelnik Parlamenta osudi sramni rat u Ukrajini, on se po Danilovgradu sastaje sa ograncima ruskih obavještajnih službi, kako bi dobio instrukcije za blokadu institucija i podršku u obesmišljavanju demokratskih procesa u Crnoj Gori, a i vjerovatno, da po ugledu na svog šefa Vučića, pošalje izdajničke poruke podrške ruskim partnerima. Može li nam šef ANB nešto reći o ovome”, napisao je Rakočević na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
26.02.2022-14:58 14:58

Sjaši stoko rusko srpska!