Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Rakočević: Krivokapić sve više podsjeća na Srećka Šojića iz Bele lađe

''Potrebna je velika koncentracija da se isprate svi biseri na dnevnom nivou, jer ako se preskoči i jedan dan, gubi se nit genijalnostima kojima smo počastvovani da budemo savremenici''

Ovih dana ponovi svjedočimo novim biserima Premijera Krivokapića i njegove odlazeće Vlade, najgore u istoriji naše države. Potrebna je velika koncentracija da se isprate svi biseri na dnevnom nivou, jer ako se preskoči i jedan dan, gubi se nit genijalnostima kojima smo počastvovani da budemo savremenici, napisao je u saopštenju funkcioner Socijaldemokrata Crne Gore Marko Rakočević.

”Prošle nedelje smo svjedočili i formalnim raspadu ove kvazi Vlade, Premijer nije mogao da obezbijedi kvorum za rad, jer je većina ministara bila na apsolventskoj ekskurziji u Sjedinjenim američkim državama, gdje su obilazili turističke znamenitosti, slikali se ispred sjedišta velikih svjetskih korporacija i dobijali lekcije o patriotizmu od naše dijaspore sa kojom su imali obraza da se sastanu.

Za to vrijeme je dokoni Premijer elektronskim putem smjenjivao ljude, koje je sam predstavljao kao eksperte, sa rukovodećih mjesta u državnoj administraciji, što bi naš narod rekao, brže odoše nego sto dodjoše”, dodao je.

Kako je naveo posebno je interesantan pokušaj Predsjednika Vlade da opstruira odlazak svog Ministra u Brisel, tačnije da preko šefice kabineta “zabrani” direktoru policije da putuje.

”Niti mu je zabranio niti ga je resorni ministar poslušao, što znači da Premijer nema autoritet u sopstvenoj Vladi i u tim situacijama više podsjeća na Srećka Šojića iz “Bele ladje” nego na Premijera jedne ozbiljne države”, dodao je.

”Šta je Šojiću nakon svega ostalo, osim da podnese ostavku i spasi nas ove tragikomedije koja se igra već godinu dana. Ko će kući taksijem, a ko će u Vladi posljednji ostati da ugasi svijetlo, to je pitanje za 8 miliona eura, koje je Mickey obezbijedio iz Hedzing aranžmana”, zaključio je Rakočević u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve