Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Raičević čestitao Novu godinu: Uvjeren sam da je pred nama godina velikih šansi, oporavka i napretka

Raičević je uputio svoje iskreno uvjerenje i optimizam da je pred nama godina velikih šansi, oporavka, godina napretka i stvaranja još boljih uslova za život, prosperitet i budućnost u našem gradu.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je novogodišnju čestiku građanima.

“Sa posebnim zadovoljstvom želim da vam čestitam predstojeće praznike i poželim vam puno zdravlja, sreće i uspjeha u Novoj 2022. godini. Ostavljamo za nama godinu punu izazova, prvenstveno borbe za očuvanje zdravlja svakog čovjeka i za očuvanje normalnog svakodnevnog života uz sve izazove i socijalnu distancu koja nas je na neki način udaljila. Ipak, ovo je bila godina zapaženih rezultata na socio-ekonomskom planu, uspona u različitim segmentima naše lokalne zajednice, ali i ličnih uspjeha za mnoge od nas u Baru, i po tome je i treba pamtiti a sve loše neka ostane u zaboravu vremena. U tom smislu iskazujem zahvalnost svima vama koji ste pružili, makar i najmanji, doprinos tome da sačuvamo i usrećimo svakog čovjeka u našem gradu i da učvrstimo naše veze međusobnim uvažavanjem i nesebičnom podrškom, dokazavši da duh Bara snažno živi”, navodi se u čestitki.

Raičević je uputio svoje iskreno uvjerenje i optimizam da je pred nama godina velikih šansi, oporavka, godina napretka i stvaranja još boljih uslova za život, prosperitet i budućnost u našem gradu.

“Bez vas i vašeg doprinosa to ne bi bilo moguće, zato sam siguran da i tu viziju zajednički dijelimo. U duhu predstojećih praznika, još jednom vama, vašim porodicama i dragim ljudima želim puno zdravlja, uspjeha, lične i porodične sreće u narednoj godini, da uspijete u onome što su vase želje i napori i da uvijek postižete ono što je najbolje za vas ali i za zajednicu i društvo”, zaključuje se u čestitki Raičeviča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve