Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović: Krivokapić trebalo da ostane u avionu dok se Nedimović presvuče

Na pitanje šta je bila svrha posjete, Radulović je rekao da se uspostavi komunikacija i povrati povjerenje narušeno za vrijeme prethodne vlasti

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović je, komentarišući doček premijera Zdravka Krivokapića na beogradskom aerodromu u farmerkama, rekao da se desio diplomatski gaf.

Kazao je da bi u tom trenutku savjetovao premijeru da sačeka u avionu dok se potpredsjednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović presvuče.

Bio bi, kako kaže, zabrinut da se Krivokapić pojavio u farmericama.

– Ali ova posjeta je bila značajna jer je prva posjeta od 2017. godine – dodao je on u emisiji “Načisto” na TV Vijesti, prenosi Pobjeda.

Na pitanje šta je bila svrha posjete, Radulović je rekao da se uspostavi komunikacija i povrati povjerenje narušeno za vrijeme prethodne vlasti.

– Bilo je neophodno da se napravi prvi korak i ne bi bilo mudro i demokratski da se krene sa najtežim temama – istakao je Radulović, navodeći da nije učestvovao u organizaciji posjete.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
11.11.2021-21:41 21:41

Trebalo je da ostane u avionu zauvijek.

KEEKEEEC
12.11.2021-02:44 02:44

A sto ste cekali 1,5 godinu da uspostavite komunikaciju ako je prethodna vlast kriva !Vucko i vi ocete SRPSKI SVET a neznate kako da se dodje do tog zahvali se KRIVOM pa si tu dje jesi! i da nam solis tvoju pamet kako treba da zivimo sa susjedima!

borko
12.11.2021-05:47 05:47

Poštovani sad već skoro bivši ministre, vi ste svoje odradili i sad kao i svaki isluženi odradnik će te dobiti šup kartu.