Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović DPS-u Bar: Vaša vizija je jasna – najbolja ilustracija se nalazi u dvorištu barske gimnazije

Poručuje lokalnom DPS da su odnos prema Topolici najbolje pokazali tokom čempres revolucije

Bar nama mladima ne vrijeđajte inteligenciju, vaša vizija je jasna, a njena najbolja ilustracija nalazi se u dvorištu barske Gimnazije, saopštio je član odbora Mladih Demokrata Bar Vasilije Radulović u reagovanju na navode lokalnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

“Kada su prije par dana iz barskog DPS-a govorili o tome da su najjači politički subjekt u našem gradu i da niko drugi nema nikakve šanse, a onda sljedećeg dana tako “jaki” i puni sebe otišli sa SDP-om u koaliciju, prećutali smo jer smo smatrali da se njihova lična hvalisanja i predizborna kuoliranja nas pretjerano i ne tiču”, naveo je Radulović.

Osvrnuo se na situaciju u tom gradu, navodeći da mladi pamte ” posljednje godine mandata aktuelne vlasti”.

“Međutim, kada su danas poslali poruku javnosti da “Topolica kao srce grada ilustruje kako se domaćinski i sa vizijom upravlja gradom” kao mladi ljudi, jedni od rijetkih koji su ostali u ovom gradu, a koji dobro pamte poslednje četri godine mandata aktuelne lokalne vlasti i sasvim dobro vide stvari oko sebe, u obavezi smo da u kratkim crtama zbog toga i reagujemo”, dodao je on.

Poručuje lokalnom DPS da su odnos prema Topolici najbolje pokazali tokom čempres revolucije.

“Gospodo iz lokalne vlasti predvođene DPS-om vašu viziju “srca” grada i odnos prema Topolici, najbolje smo vidjeli tokom čempres revolucije i tog istorijskog 17.januara 2019. godine kada ste predvođeni bivšim predsjednikom Raičevićem iz korjerna promijenili opis i “srcu” grada isčupali “pluća””, naglasio je Radulović.

Napominje da je “vizija te partije jasna”.

“To što ste u međuvremenu gradski trg popločali novim pločama i za to potrošili 700 hiljada eura novca građana, ne može vas “oprati” ni za 100 godina koliko su bili stari čempresi koje ste iskopali i potom preprodali. Zato da zaključim, Bar nama mladima ne vrijeđajte inteligenciju, vaša vizija je jasna, a njena najbolja ilustracija nalazi se u dvorištu barske Gimnazije”, zaključio je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
03.09.2022-21:18 21:18

E  VI CETNICKI DEMKRATE-DF-URA- vi vlast u BAR  nikad  za nikad ne mozete vrsit to samo mozete sanjat nema u BAR CETNISTVA i da vladate nemozete vise nikog prevarit -KOALICIJA-DPS-SDP-SD-BOSNJACKA STRANKA-HRVATSKA-ALBANSKA STRANKE  NEMATE SE STO NADAT U BAR!