Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radulović: Đukanović na Kosovu pokazao da Crnogorci nijesu sami

''To jeste veličina jednog predsjednika, to jeste dokaz da država misli na nas i to jeste dokaz da je ovo za nas jedan novi početak''

Predsjednik Udruženja Crnogoraca Lovćen Lazar Radulović kazao je da je nedavna posjeta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića Kosovu dokaz da Crnogorci u toj zemlji nijesu sami i da Crna Gora brine o njima.

“Ovo je za nas velika motivacija da nastavimo još jače i snažnije da se zalažemo za sva prava koja nam i pripadaju”, kazao je Radulović.

Prema njegovim riječima, pored brojnih političkih tema koje su bile teme razgovora Đukanovića sa predstavnicima najviših organa vlasti na Kosovu, predsjednik ni na jednom sastanku nije izostavio temu pitanje položaja Crnogorske zajednice na Kosovu.

“To jeste veličina jednog predsjednika, to jeste dokaz da država misli na nas i to jeste dokaz da je ovo za nas jedan novi početak. Predsjednik je vrlo jasno postavio stvari na svoje mjesto da više ne može biti zabuna kod kosovskih zvaničnika ko su pravi predstavnici Crnogoraca na Kosovu i mi smo mu neizmjerno zahvalni na podršci koju smo dobili. Sigurni smo da će biti lakše i nama ,a i Vladi Kosova da uspostavimo još bolju saradnju kako bi položaj Crnogorske zajednice zajednički unaprijedili “, ističe Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve