Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Radovanić: URA neće odustati od sektora bezbjednosti

On je poručio da se ne smije desiti da ti pregovori budu blokirani

Uoči početka pregovora o formiranju nove vlade sa mandatarom Miodragom Lekićem, generalni sekretar GP URA Mileta Radovanić kazao je u izjavi za Radio Crne Gore da URA neće odustati od sektora bezbjednosti.

“Mi ostajemo na istim stanovištima kao i prije, u pitanju je sektor bezbjednosti. Odnosno da mi i dalje odgovaramo za taj sektor. Očekujemo sastanak koji bi trebalo da se desi sjutra, tu su pozvani lideri i mi ćemo se odazvati tom pozivu”, kazao je Radovanić.

On je poručio da se ne smije desiti da ti pregovori budu blokirani.

“Moramo pažljivo ući u taj proces, i ono što je najbitnije jeste da ne smijemo dozvoliti da nikako, ni u kom scenariju dođe do blokiranja pregovarčkog procesa, ali vjerujemo da to toga neće doći, i mi sa dobrom voljom ulazimo u i ovaj proces”, poručio je Radovanić.

Portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević ocijenio je da bi eventualno formiranje vlade Miodraga Lekića “bilo korak naprijed ka provaliji na čiju je ivicu Crna Gora dovedena u protekle dvije i po godine”.

“Vanredni parlamentarni izbori jedino su rješenje u korist Crne Gore i njenih građana i građanki. Prije toga se moraju izabrati svo četvoro sudija Ustavnog suda jer ne bi imalo smisla da se izbori održe bez funkcionalnog Ustavnog suda. Tako da je pred nama veliki posao”, poručio je Zirojević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
03.01.2023-18:20 18:20

Nije čudo što se borite taj ”sport” je najjjjjunosniji a i treba potrpat postignuto.

COL
04.01.2023-09:24 09:24

Borba za tajnu policiju i dosijeje u predvečerje izbora. Koliko vode borbu protiv kriminala pokazuje i najnovije djelovanje SDTa…