Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radošević: Vlada Crne Gore se igra sa strpljenjem Tivćana

Upozorava aktuelnu vlast ''da ne radi iste stvari kao i prethodna''

I predstavnicima Vlade i novom generalnom direktoru i novom UO poručujemo isto što i odlazećima: Prodajite i dajte pod koncesiju vašu đedovinu, a naše ne dirajte, poručio Član GO Bokeški Forum Igor Radošević.

“U sveukupnom političkom i društvenom metežu možda je prošlo neopaženo da je nova republička vlast izabrala novi Upravni Odbor Aerodroma Crne Gore. Naravno, bez predstavnik iz Tivta. Očigledno, a to pokazuju i posljednja dešavanja u ovom preduzeću (smjena direktora) što hitnije žele da “odrade” koncesiju. Varaju se ako misle da će utišati glas Tivćana. I predstavnicima Vlade i novom gemeralnom direktoru i novom UO poručujemo isto što i odlazećima: Prodajite i dajte pod koncesiju vašu đedovinu, a naše ne dirajte”, saopštio je Radošević.

Upozorava aktuelnu vlast ” da ne radi iste stvari kao i prethodna”.

“Želimo da podsjetimo da smo burno reagovali i na izbor prošlog saziva UO i na to ukazali Generalnom direktoru ACG Goranu Jandreovskom. S obzirom na nerazumijevanje menadžmenta ACG želimo da upozorimo republičku vlast da ne radi iste stvari kao i prethodna, jer dobro znaju kako su oni prošli. Ovom prilikom pozivamo generalnog direktora i menadžment ACG da uvrste predstavnika našeg grada u UO ACG inače će naići na nezampaćeni protest građana Tivta”, zaključio je Radošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve