Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
Rubrika:

Radoman: Milovićeva najava eufemizam za namjeru da se prokrči put za obesmišljavanje crnogorske državnosti

Podsjeća da Milović, koji je prije neku godinu razdragano klicao Putinovoj sili vajkajući se na izdaju ondašnje oficijelne Crne Gore, zapravo slijedi Putinov poziv

“Milovićeva najava dekontaminacije Cetinja sasvim je u skladu s ideološkim nazorima te opskurne pojave savremene crnogorske politike i njegova pokreta Evropa sad izniklog iz mrzilačkih kuhinja Beogradske patrijaršije i rusko-srpskih obavještajnih službi”, ocijenio je za Portal Analitika prodekan za nastavu na Fakultetu za crnogorski jezik i književnost Aleksandar Radoman.

Podsjeća da Milović, koji je prije neku godinu razdragano klicao Putinovoj sili vajkajući se na izdaju ondašnje oficijelne Crne Gore, zapravo slijedi Putinov poziv.

“Pa ako je Crna Gora Mala Ukrajina, kako veli Milovićev duhovni autoritet, onda je i Cetinje kao simbol crnogorske državnosti i antifašizma u fašizmom nadojenim glavama Milovića i družine spremno za dekontaminaciju, što je, naravno, samo eufemizam za namjeru da se prokrči put za obesmišljavanje crnogorske državnosti i za asimilaciju Crnogoraca. I u Milovićevu slučaju potvrđuje se stara istina da svoju zemlju niko ne mrzi postojanije i strasnije od renegata”, poručio je Radoman za Analitiku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve