Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Odžić: Koalicija SDP-a, SD-a i Liberala bilježi značajan rast na izborima u Budvi

Odžić je naglasio da trenutni preliminarni rezultati, iako još uvijek nisu konačni jer nisu sva biračka mjesta obrađena, pokazuju značajan trend rasta za njihovu koaliciju u odnosu na prethodne izbore

Nosilac Petar Odžić liste “Čist izbor-Petar Odžić“ koalicije Socijaldemokratske partije, Socijaldemokrata i Liberalne partije čestitao je građanima Budve na fer i demokratskom izbornom danu, ističući da su pokazali kako Budva zaista treba da izgleda.

“Prije svega, želio bih da čestitam građanima Budve na jednom fer i demokratskom izbornom danu,” izjavio je Odžić. “Pokazali smo kako Budva zaista treba da izgleda”, rekao je on za RTV Budva.

Odžić je naglasio da trenutni preliminarni rezultati, iako još uvijek nisu konačni jer nisu sva biračka mjesta obrađena, pokazuju značajan trend rasta za njihovu koaliciju u odnosu na prethodne izbore.

“Naša koalicija bilježi veliki trend rasta u odnosu na prethodne izbore,” dodao je Odžić.

Istakao je da koalicija između SDP-a, SD-a i Liberala može donijeti sinergiju u budućim izborima dodajući da su vrlo optimistični u pogledu narednih izbora.

“Svakako jako dobro očekujemo naredne izbore koji se održavaju”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
AlexaPG
26.05.2024-23:01 23:01

Prosli put ste bili u koaliciju sa DPS-om a sad kad saberete mandate imate slabiji rezultat. Kakav rast?
Razumijem da politicari muljaju, ali ne moze se pobjec od matematike.

BobZekovic
27.05.2024-10:32 10:32

Koalicija “Cist iybor”, nastupila je hrabro, pametno organiyovan. Osvajanje mandata jeste uspjeh i na tome im treba ;esestitati. Crnogorci i Crnogorke, u toj koaliciji vide iskrene, obraovane, po[tene i rayumne politi;are, koji ‘e odlu;no yastupati interese svih gradjana CG, ali i Crnogorki i Crnogoraca,kao najvise diskriminisane i proganjane nacije od strane srpskih okupatora u Crnoj Gori. Ova koalicija imace sve vecu podrsku Crnogorki i Crnogoraca. Budva je samo po;etak.VJE;NA JE CRNA GORA!