Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Radičević: Umjesto da se zaustavi, Adžić nastavlja da obmanjuje javnost

Podsjeća javnost da je upravo Adžić prije par dana izjavio da ''unutar laptopa postoje dokazi o mogućem finansiranju kampanje, te da ne bi govorio o cifri, ali nije zanemarljiva''

Današnji pokušaji ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da se distancira od izjava koje je plasirao prije neki dan neće biti dovoljni da sebe i partiju kojoj pripada abolira političke i krivične odgovornosti, poručio je član GO Pokreta “Evropa sad” (PES) Branislav Radičević.

Podsjeća javnost da je upravo Adžić prije par dana izjavio da “unutar laptopa postoje dokazi o mogućem finansiranju kampanje, te da ne bi govorio o cifri, ali nije zanemarljiva“.

“I umjesto da se zaustavi na jednoj neistini, on sada obmanjuje javnost da to nikada nije rekao. Nakon što im je glavni adut i osumnjičeni Kvon otkazao servilnost i odlučio da se distancira od prljavih spletki Adžića i Abazovića, odlazeći članovi Vlade su potrčali da se ograde od sopstvenih izjava i optužbi”, naveo je Radičević.

Takođe, kako još dodaje funkcioner PES-a, kad pokušava da poznanstva sa ljudima koji kasnije izvrše krivično djelo predstavi kao problematičan momenat, “neka se onda Adžić sjeti sa kim je iz partije pred kamerama palio cigarete, a onda istoga pustio niz vodu, kada se procesuirala istraga za šverc cigareta”.

“Još jednom, punu podršku dajemo SDT-u da ispita do kraja ulogu svih aktera i nalogodavaca montirane afere, koja je imala ulogu da sačuva fotelje funkcionera URE”, zaključio je Radičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
18.06.2023-20:31 20:31

…Toba i tvoj šef je rekao na skupovima i na TV ,da ce povecati penzije i plate a sad kaže da u septembar nece biti plata ukoliko se država ne zaduži —lažovi ste i vi i oni !
Ti si neki ekonomista ,može li se nesto dijeliti ako nije zarađeno …zar od kredita povecavati plate i penzije -prevaranti ,lažovi i neozbiljni političari ,upropastio je tvoj šef državu i sa prošlim povecanjima i zaduženjima —DOKLE !