Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Pusić uputila podršku Uljarević: Napadi vlasti na jednu od najcjenjenih civilnih organizacija

Naime, odlazeći premijer Dritan Abazović je u svom autorskom tekstu na temu jučerašnjih racija, između ostalog, targetirao i Uljarević koja, kao predstavnik civilnog sektora, otvoreno komentariše njegove i postupke Vlade koju vodi

Bivša ministarka vanjskih poslova Vesna Pusić osudila je napad usmjeren na Centar za građansko obrazovanje (CGO) i direktoricu Daliborku Uljarević.

Naime, odlazeći premijer Dritan Abazović je u svom autorskom tekstu na temu jučerašnjih racija, između ostalog, targetirao i Uljarević koja, kao predstavnik civilnog sektora, otvoreno komentariše njegove i postupke Vlade koju vodi.

“Vrlo važno! U Crnoj Gori ozbiljni napadi od (još uvijek) vlasti na jednu od najcjenjenijih i najrelevantnijih civilnih organizacija Centra za građansko obrazovanje u regiji i voditeljicu Daliborku Uljarević. Po logici : Napad je najbolja obrana”, napisala je Pusić u objavi na Twitteru.

Dodatno je u objavi označila i europarlamentarca Tonina Piculu, šeficu diplomatije Slovenije Tanju Fajon, generalnu sekretarku Savjeta Evrope Mariju Pejčinović Burić te povjerenicu za ljudska prava Dunju Mijatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
22.07.2023-17:45 17:45

Svi su protiv jadnika a on se bori protiv svakog čak i protiv svoje pameti
Svačija je bolest
Brate Dritan želim ti brz oporavak nakon Padinsku Skele