Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

PSIHOTIČNI ACA SE KUR*I BEZ POKRIĆA: Eskobaru ću u lice reći šta mislim o njegovoj izjavi!

Ova psihotična kreatura koja je Srbiju gurnula u ambis klerikalnog mraka i društvene dekadencije i isto nastoji da učini sa čitavim regionom, na ovaj način izigrava junaka, da bi sakrio enormnu količinu straha uzrokovanog sviješću o bezizlaznoj situaciji koja ga uskoro vodi u propast.

Psihički labilni srpski autokrata Aleksandar Vučić, koji je osim po svojim psihotičnim i nadasve patetičnim ispadima, poznat i po kukavičluku, kazao je sinoć da se nada da će u Sjedinjenim Američkim Državama sresti zamjenika pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijela Eskobara, jer želi “u lice da mu kaže” šta misli o njegovoj izjavi o formiranju Vlade u Crnoj Gori.

Ova psihotična kreatura koja je Srbiju gurnula u ambis klerikalnog mraka i društvene dekadencije i isto nastoji da učini sa čitavim regionom, na ovaj način izigrava junaka, da bi sakrio enormnu količinu straha uzrokovanog sviješću o bezizlaznoj situaciji koja ga uskoro vodi u propast.

Vučić je u emisiji TV Pink naveo da je Eskobar rekao da će, ako u Vladu Crne Gore uđu one stranke koje vode anti-zapadnu politiku, to značiti da je Crna Gora “podlegla pritisku druge zemlje, misleći na Srbiju”.

“On govori da niko ne smije da se miješa u to osim njegove zemlje (SAD). Nadam se da ću ga sresti da mu u lice kažem šta mislim o tome”, kur*io se Vučić u još jednom psihotičnom nastupu za srpske medije.

Podsjetimo, od kad su krenuli pregovori za formiranje 44. crnogorske vlade srpski autokrata se konstanto miješa i vrši pritisak da njegovi plaćenici iz pokojnog DF-a, koalicije ”Za budućnost Crne Gore” uđu u vladu.

Zvanični Beograd još odavno je dao signal da njihovi politički aparatčici iz koalicije Za budućnost Crne Gore krenu u sabotiranje formiranja 44. Vlade, nakon što je mandatar Milojko Spajić odlučio da ih ne želi u izvršnoj vlasti.

Kuknjava Vučića i njegovih plaćenika iz ZBCG je samo nastavak zapomaganja koje su revnosno ispoljavali posljednjih 15 godina od kad je formiran DF kao ispostava politike zvaničnog Beograda i srpskih obavještajnih službi.

Već smo pisali kako će Beograd pritiskati do zadnjeg momenta da ZBCG uđe u Vladu, ali kako je to sve manje izvjesno, Vučić sada hoće da se crnogorska vlada uopšte i ne formira. Želi da na vlasti ostavi svog potrčka Dritana Abazovića, raspiše nove izbore i uvede Crnu Goru u destabilizaciju čime bi skrenuo pažnju sa svoje katastrofalne pozicije i neizdrživog stanja u Srbiji. U tome ga podržava njegov intimus propali diplomata Kristofer Hil.

B.K.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragoljub
18.09.2023-11:06 11:06

Naš predsednik Aca PARIZER će rasturiti onog Eskobara ko dete zvecku u New Yorku,Eskobar ćeposle toga da plače ko malo dete

SuperHik
18.09.2023-11:07 11:07

Nejasno je od koga se to Vučuć toliko uplašio i ko će da ga skine sa vlasti kada ga narod i građani podržavaju. AV je već nekoliko puta bio u CG, ali teško da Milo sme da dođe u Srbiju…”Autokrata” koga 24h pljuju mediji i koji gradi i jača državu. Zato vam i smeta ..Pogledati samo kako izgleda njegova radna nedelja, pa uporedi sa nekim drugim državnicima. https://www.instagram.com/p/CxTqoXyMl4u/

BMX
18.09.2023-14:42 14:42

Za sve njegove ludačke, psihotične , manijakalne i radikalske muke krivi su, kao i uvjek, mrski & antisrpski Zapad (koji ga, by the way i odrzava na vlasti) anti Tramp Amerikanci, ustaški Vatikan, zelena transverzala, komunjare, masoni, iluminati i svi vaskoliki srpski arhidušmani. Samo on i njegova kriminalna banda – ne. A možda i neki “naši” koji su – njegovi. 

TV_EU
18.09.2023-16:41 16:41

Šta normalan čovjek može da traži u Srbistanu ?

SuperHik
18.09.2023-16:58 16:58

Žvaljo-PARIZER-Picousti je spreman za ludnicu,samo se čeka mjesto,a ti Merlin Dragoljub što mijenjaš Nick name nijesi svjestan da mi odmah vidimo tvoj IP protokol pa taman pisao iz Burkine Faso

REKOS
18.09.2023-19:03 19:03

Od jucer Eskobar nestao i niko ziv nezna gde se sakrije posle tliki Pretnja od Fasisite Vucica .

Rajo
18.09.2023-19:24 19:24

Predsednice mi srbi smo gladni u Cg pa turi nam malo parizerce sa majozence sa jogurtom

Seoca
18.09.2023-23:57 23:57

Šra će siroma’, izgleda da je parizeru prošao rok trajanja, udarile mu bakterije u mozak pa jadov ne zna ni šta blebeće?!

Merlin
20.09.2023-04:49 04:49

PrDosjednice Vucicu..Posalji i nama Srbima iz Crne Gore po Jakovu Milatovicu po malo parizera i majoneza..I po pola ‘leba…Davno su litije bile i nema vise sendvica ni dnevnica…'ocemo i mi da podrigujemo ko tvoji penzioneri…