Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Protest Demokrata na Žabljaku; Bečić: Ima da idemo na izbore

Okupljeni nosili trobojke i crnogorske zastave

Demokratska Crna Gora organizovala je večeras protest na Žabljaku protiv najave o formiranju manjinske vlade. Protestni skup organizuje se pod sloganom “Ustani. Odbrani. Pobijedi.”.

Na tom, kao i na prethodnim protestima, okupljeni nose trobojke i crnogorske zastave.

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da nude evropsko rješenje, a to su vanredni parlamentarni izbori.

“Da ovo ne rješavamo silom, nego onako kako smo riješili 30. avgusta – isključivo olovkom”, rekao je Bečić.

Sreću naroda nakon pobjede na izborima 30. avgusta 2020. je, kako je dodao, “pokvario jedan čovjek ili šačica ljudi koji su imali najmanje mandata, a najviše vlasti”.

“Nama nisu bile bitne funkcije i fotelje, bili smo spremni da im aplaudiramo izvan Vlade, da nemamo nijednog ministra, samo da bi ovaj narod bio srećan. Ali, prevarili su se, ako misle da su ovaj narod izdajom ili putem ka izdaji pobijedili. Ovaj narod diše slobodu, ustao je i odbraniće sve što smo zajedno stekli”, poručio je Bečić.

Nude im da odmah odu na izbore, navodeći da se “na čelu svih institucija koje se bave izborima nalaze kadrovi bivšeg režima ili Građanskog pokreta URA”.

“Nudimo im da odmah idemo na izbore. Znam koliko ćemo ih ubjedljivo pobijediti. A je li bilo izbornih uslova u Nikšiću, Herceg Novom, Mojkovcu, Petnjici. Pa kad ste vidjeli kakve ste brodolome doživjeli u tim opštinama, sada se plašite izbora. E ima da idemo na izbore, narod mora da presudi i da svoju riječ”, kazao je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
20.02.2022-19:58 19:58

Demokratama -Becic -Milacic treba psihicka terapija koliko treba da jos dozvolimo ovom Cetniku da nosi cetnicke zastave – obljezja Cetnicka i siri fasizam po CRNOJ GORI-Mozeli jedna splacina da bude jaca od DRZAVE!

Safet
20.02.2022-20:07 20:07

Sta treba SILOM da rjesavas Splacino Cetnicka -pokusaj ti prvi pocni da rusis po CG nemoj nagovarat druge – VLADA ce se izabrati a izbori kad mi odlucimo  a ne ti sa tvojom Cetickom i Milacicevom GARDOM!

Njegos
21.02.2022-04:43 04:43

nema DrPS-a vise u igri