Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović sjutra o mandataru za sastav nove Vlade

Tokom formalnih konsultacija u manje od dvije sedmice, Milatović je, dodaju, razgovarao sa predstavnicima 18 političkih subjekata zastupljenih u Parlamentu Crne Gore na teme prioriteta, strukture, modela i podrške formiranju nove Vlade

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović održaće sjutra u 12 sati u Rezidenciji na Cetinju pres konferenciju nakon završetka formalnih konsultacija sa političkim subjektima zastupljenim u Skupštini oko izbora mandatara za sastav 44. Vlade Crne Gore, najavljeno je iz njegovog kabineta.

“Milatović je proces konsultacija započet 31. jula završio današnjim razgovorima sa predstavnicima Ujedinjene Crne Gore, predvođenim čelnikom te partije Goranom Danilovićem, kao i listom Albanski forum koju je predstavljao njen nosilac Nik Đeljošaj”, podsjećaju iz kabineta predsjednika Crne Gore.

Tokom formalnih konsultacija u manje od dvije sedmice, Milatović je, dodaju, razgovarao sa predstavnicima 18 političkih subjekata zastupljenih u Parlamentu Crne Gore na teme prioriteta, strukture, modela i podrške formiranju nove Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve