Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjednik Đukanović na Balkanskom integracionom forumu 2021

Predsjednik Đukanović će govoriti na panelu ''Moć perspektive: Zašto je članstvo u EU i dalje važno na Zapadnom Balkanu''

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović učestvovaće u subotu (27.11.2021.) na Balkanskom integracionom forumu “Proširenje EU na Zapadni Balkan – kako pronaći put iz zastoja”, koji se održava 26. i 27. novembra u hotelu CUE u Podgorici u organizaciji Evropskog pokreta u Crnoj Gori i fondacije Friedrich-Ebert-Stiftung.

Predsjednik Đukanović će govoriti na panelu „Moć perspektive: Zašto je članstvo u EU i dalje važno na Zapadnom Balkanu“, na kojem učestvuju predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja u regionu Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak.

Predsjednik Đukanović će imati i radni ručak sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja u regionu Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Predsjednik će prirediti radnu večeru za goste Foruma predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića i člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve