Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

RAJO I PIPUN KOD ŠEFA NA VOJNOJ VJEŽBI: Podržali Vučića u svetom ratu za ”srpski svet”

Prema nezvaničnim saznanjima Mandić i Knežević su otišli na današnju vojnu vježbu da podrže srpskog autokratu Vučića i okuraže ga u svetom ratu za velikosrBstvo i ''srpski svet'' koji uskoro planira da objavi čitavom svijetu i koji će rezultirati konačnim nestankom Srbije. Kako saznajemo, prije toga su razmijenili stanovišta o izdaji kosovskog zavjeta koju su nedavno kompletirali

Reprezenti ”srpskog sveta” i najistaknutiji profesionalni Srbi u Crnoj Gori, Andrija Mandić Rajo i Milan Knežević Pipun, na zadovoljstvo svekolike velikosrBske javnosti, prisustvovali su danas, vojnoj vježbi Vojske Srbije na Pešterskoj visoravni.

Na vježbi, kojoj je prisustvovao srpski autokrata na čelu kriminalno-terorističkog režima Aleksandar Vučić, kako prenose srpski mediji, učestvovalo je više od 2.000 pripadnika Vojske Srbije i oko 350 sredstava ratne tehnike, što je po procjeni Aleksandra Vulina dovoljno za pobjedu nad NATO paktom.

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić na današnjoj sjednici Skupštine upitao je predsjednika Borisa Pejovića šta predsjednik Skupštine Andrija Mandić radi na današnjoj vojnoj vježbi Vojske Srbije.

“Bilo bi dobro da podijelite tu informaciju sa građanima Crne Gore, posebno u svjetlu upozoravajućih tonova koje smo sinoć mogli da čujemo u Banjaluci gdje se prijeti secesijom BiH i nekim potezima koji mogu destabilizovati stabilnost regiona u kom živimo, a posebno imajući u vidu da je predsjednik parlamenta član Savjeta za odbranu i bezbjednost države Crne Gore”, rekao je Nikolić.

Pejović je odgovorio Nikoliću kako nema informaciju o tome gdje je Andrija Mandić i da ne može dati odgovor na njegovo pitanje.

“Predlažem da to pitanje postavite Mandiću kada bude predsjedavao sjednicom i vjerujem da ćete dobiti odgovor”, rekao je Pejović.

Prema nezvaničnim saznanjima Mandić i Knežević su otišli na današnju vojnu vježbu da podrže srpskog autokratu Vučića i okuraže ga u svetom ratu za velikosrBstvo i ”srpski svet” koji uskoro planira da objavi čitavom svijetu i koji će rezultirati konačnim nestankom Srbije. Kako saznajemo, prije toga su razmijenili stanovišta o izdaji kosovskog zavjeta koju su nedavno kompletirali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
19.04.2024-17:08 17:08

…reklama za neznavene …Srbija potpuno okruzena zemljama u NATO …kome on pokazuje njegove “vjezbe” /usput,Srbija ima potpunu saradnju sa NATO-m/
A nas zetski Pipun i četnicki vojvoda ,prave inat da se o njima priča u CG-olos koja likuje za pokusaj “drzavnog udara” kojega uspjesno anuliraju sa poltronima u sudstvu CG …

Slavko
19.04.2024-17:36 17:36

Znamo dje im je matica -Cetnici nikad nijesu ni gradili ni voljeli CG vazda su je palili i rusili zato je i zovu Sprzenom zemljom !

BigJohnson
19.04.2024-20:25 20:25

Velje Srbende se spremaju da ispuse Velji Tompus.

Milko
19.04.2024-21:10 21:10

To normalne ljude u Srbiji ne interesuje..Samo onaj ko mora da gleda je tamo…Sigurno ce da dobiju neki sendvic

džudović
19.04.2024-22:13 22:13

Rajo i Pipun ne kriju da su izdajnici. Ovo je čak prevazišlo Marka Dakovića koji će se u poređenju sa ovim izrodima zaboraviti. Izrodi će se preseliti u BG. Pitanje je samo kako će ih nove vlasti u Srbiji tretirati. Jednoga dana to neće biti bolesnici a la Vučko.