Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlasi o Abazoviću: Takve sitne figure završavaju obično na smetlištu istorije i to u kanti za smeće svog naroda

''Ali ne treba se baviti takvim sitnim figurama one završavaju obično na smetlištu istorije i to u kanti za smeće svog naroda protiv čijih interesa rade''

Advokat sa Kosova i nekadašnji visoki funkcioner Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Azem Vlasi kazao je u video obraćanju, da prati trenutna zbivanja u Crnoj Gori jer se dalja kretanja mogu odraziti na cijeli region.

”Od skoro su na vlasti u Crnoj Gori kleronacionalističke snage koje su se otvoreno deklarisale protiv EU i NATO i koje su za vraćanje Crne Gore pod tutorstvo Srbije. Eto kad si pomenuo tog (Dritana) Abazovića koga ja uopšte ne znam, te kleronacionalističke snage od vreman Miloševića nađu nekoga iz redova drugih naroda, u ovom slučaju Albanaca”, rekao je Vlasi u video obraćanju.

Prokomentarisao je glasine ”da ga plaća Milo Đukanović”.

”Ja Mila Đukanovića lično ne poznajem. Prije 15 godina smo se sreli na nekom skupu civilnog društva u Budvi. Tada sam sreo i Amfilohija Radovića, i nikad više”, kazao je Vlasi.

On je između ostalog kazao da je čuo da je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović od nekog crnogorskog tajkuna dobio odgorman novac da se nađe na usluzi “toj kleronacionalističkoj, teokrtaskoj struji koja hoće da skrene Crnu Goru sa evropskog puta i koja hoće da Crnu Goru pretvori u provinciju Srbije…”

”Ali ne treba se baviti takvim sitnim figurama one završavaju obično na smetlištu istorije i to u kanti za smeće svog naroda protiv čijih interesa rade”, poručio je Vlasi.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petnjica
10.09.2021-10:04 10:04

EEEEEEEE  da nam je samo Albanski cetnik Abazovic ima njih dosta za smetliste od Crnogorca ADZICA -JELUSIC-Muslimanskih  Cetnika- Kolic-Ceman-Zoronjic-Kacar-DZemal- To su sve SELIM BAJRAMI-RAHMAN MORINA -SMECE IZDAJNICKO!!