Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Poslanici Demokratskog fronta dolaze u četvrtak na Cetinje

Da sjednici neće prisustvovati najavili su Demokrate, Ujedinjena Crna Gora kao i lider Prave Crne Gore Marko Milačić

Poslanici Demokratskog fronta prisustvovaće sjednici Skupštine Crne Gore u 2022. godini 28. aprila na Cetinju, saznaje CdM.

Da sjednici neće prisustvovati najavili su Demokrate, Ujedinjena Crna Gora kao i lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Predsjednik Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović juče je saopštio da ta partija neće prisustvovati, kako je kazao, “zavjereničkom skupu grupe pučista” aludirajući na sjednicu Skupštine na kojoj bi trebalo da se bira predsjednik parlamenta i nova Vlada a koja je zakazana za četvrtak na Cetinju. Bogdanović je najavio i da će Demokrate podnijeti krivične prijave protiv 46 poslanika i potpredsjednika Skupštine Ervina Ibrahimovića.

Milačić je istakao da je Prava podnijela detaljnu i obrazloženu krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu protiv 46 poslanika Skupštine koji su, kako je istakao, nelegalnim zakazivanjem sjednice Skupštine počinili niz teških krivičnih djela, te su dalje radnje na sprečavanju ovog krivičnog događaja na tužilaštvu i policiji.

Na sjednicu neće ni poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin.

Sjednica Skupštine na kojoj će se birati novi predajednik Skupštine, a zatim i manjinska vlada počinje u četvrtak na Cetinju. Predsjedavaće potpredsjednik parlamenta, lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Napokon
26.04.2022-17:26 17:26

Doslo vrijeme da se ukinu plate onima koni bojkotuju radno mjesto!

Crnogorka
26.04.2022-19:14 19:14

Normalno da dolazite zajedno sa bracom CRNOGORCIMA da gradimo prijateljsta i CG  a ne kao oni zlikovci CETNICKI MILACIC I DEMOKRATE oce PUTINOVU SKOLU! !