Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Popović: Izvinjenje Miloviću, nasjeo sam na medijski snimak; Milović: Ljudski je pogriješiti i izviniti se

Popović se izvinio članu predsjedništva Pokreta ''Evropa sad'' Andreju Miloviću zbog navoda da je juče na Cetinju bio naožan

Lider Liberalne partije(LP) Andrija Popović izvinio se članu predsjedništva Pokreta “Evropa sad” Andreju Miloviću zbog navoda da je juče na Cetinju bio naožan. Funkcioner Evropa sad je prihvatio izvinjenje.

“Kako sam izgleda nasjeo na medijski snimak, ne provjerivši detalje navodnog naoružanja, izvinjavam se gospodinu Miloviću iz Evropa sad”, napisao je Popović u objavi na Twitter-u.

Milović je prihvatio izvinjenje, navodeći da je “ljudski pogriješiti i izviniti se”.

“Opraštam i onima koji mi crtaju metu, srećom svjedoka ima da je bio telefon i da nisam bio naoružan, jedino sa sviješću da sve prođe mirno. Crna Gora mora naprijed bez trovanja i podjela”, napisao je Milović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
11.03.2023-21:05 21:05

Kažeš bez trovanja i podjela. A Milatović, s kojim si došao da provociraš Cetinje, je najveći trovač ljudske svijesti pto se može zamislit, a ne da dijeli Crnu Goru, no je svu ubača u Srbiju, zajedno sa tobom. A Pura je mlogo fin, pa lako nasijeda. Crnogorski građani nijesu zaslužili da im državnu politiku vode pokvareni, nesposobni, neiskreni i nesposobni ljudi.