Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Policija Srbije pretresala vozilo Skupštine CG u kojem su bile poslanice URE Zoronjić i Jelušić

Čikić je za PCNEN potvrdio da su zadržani oko pola sata na ulazu u Srbiju sa crnogorske strane, kao i na izlazu iz Srbije u BiH.

Granična policija Srbije je u dva navrata jutros temeljno pretresla putnike i službeno vozilo Skupštine Crne Gore u kome su bile poslanice GP URA Suada Zoronjić i Božena Jelušić, i civilni aktivista i bloger Ibrahim Čikić, prenosi portal PCNEN.

Čikić je za PCNEN potvrdio da su zadržani oko pola sata na ulazu u Srbiju sa crnogorske strane, kao i na izlazu iz Srbije u BiH.

Zoronjić i Jelušić, članice građanskog pokreta URA i poslanice koalicije ‘Crno na bijelo’ u Skupštini Crne Gore dobile su, zajedno sa Čikićem, poziv od Organizacionog odbora u Potočarima da prisustvuju današnjoj komemoraciji.

Poslanički klub ‘Crno na bijelo’ je nedavno podržao Rezoluciju o genocidu u Srebrenici koju je usvojila Skupština Crne Gore.

PCNEN podsjeća da je Rezolucija naljutila vlast u Beogradu, koja se manifestovala i kroz izjavu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da bi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju svima koji su glasali za Rezoluciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
11.07.2021-16:32 16:32

Dobro je ,pocinje vazdakasnja haranga oloske Srbijanske vlasti za sve one koji ne idu “putem Vucica i Vulina”.Jeli vam sad jasno drage poslanice sa koim ste u koaliciju i “vrsite vlast”u Crnoj Gori,licno mi je zao sto vas nijesu vratili nazad,da vam jednom dodje istina do mozga o svetosavcima.

Anubis
11.07.2021-17:41 17:41

Glasale su one i za novi Zakon o vjerskim slobodama kojim se otuđuje kulturno blago Crne Gore, pa ih pusti Vuline, nemoj njih dirat, dobre su vam.

Providenca
11.07.2021-18:36 18:36

Pa? Nisu se dovoljno dokazale četnicima. Moraju još!
Tako su odlučile same.

Cetinje
11.07.2021-19:12 19:12

E kamo srece da ste ih i zadrzali na nicijoj zemlji to bi napravili I Crnoj Gori i Srbiji -pomirenje !!Da nije bilo URA nebi doslo do ovakve podjele medju narodima najvise zlo koje ce se upisat u istoriju CRNE GORE!!

trc milojka
11.07.2021-20:08 20:08

Slično jeste ali mi se ne čini isto kao s Draginjom ,ni blizu