Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

LICEMJERJE BEZ GRANICA Bošnjak dobila stan od države, a sad najavljuje istragu u vezi sa lažnom aferom stanovi!?

Ova izjava visoke funkcionerke PzP-a govori da licemerje i bezobrazluk nove vlasti ne poznaju granice.

Pokret za promjene (PzP) će inicirati parlamentarnu istragu i obrazovanje anketnog odbora u vezi sa dodjelom stanova funkcionerima i nosiocima sudskih i tužilačkih funkcija, saopštila je potpredsjednica Skupštine Crne Gore i potpredsjednica PzP, Branka Bošnjak.

Ova izjava visoke funkcionerke PzP-a govori da licemerje i bezobrazluk nove vlasti ne poznaju granice. Kako je danas pisao portal Aktuelno Bošnjak je jedna od ”ugroženih i proganjanih” funkcionera nove vlasti koji su za vrijeme bivšeg režima dobili stanove od države.

Izvod iz Biltena UCG o dodjeljenim stanovima

Funkcionerka PzP-a od Univerziteta Crne Gore je dobila jednosoban stan.

“S obzirom da sam ja lično, a Pokret za Promjene već više od deceniju neko ko se bavio ovom problematikom, kroz poslanička pitanja koja su prva razotkrila skandalozne odluke Vlade do podnošenja krivičnih prijava protiv nadležnih u ovom koruptivnom poslu”, rekla je Bošnjak u napadu neviđenog licemerja. Sramotno!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
23.04.2021-12:41 12:41

Mozete radit sto god hocete i sta zelite podvaljujte -ubedjujte nas svim i svacim vi ste nesto najgore sto postoji NACIONALISTI -NACISTI nijeste nam za srce prisli da nas u zlato ogrnete -volimo DPS-MILO DJUKANOVIC-KOMITE i to je to najvece bogastvo je sloboda da zivimo zajedno a vi ste pravi cetnici koji ne volite nista sto nije cetnicko!

Racko
23.04.2021-13:02 13:02

Pa i ti si dobila stan od Univerziteta. I, nije problem jer mislim da treba ali to vazi i za druge. Licemjerje gospodjo

Dragi
23.04.2021-20:16 20:16

Kako je nije sramota usta da otvori, dobila je stan kao clan akademskig osoblja ( i ako nije cas u životu održala, niti je u karijeri imala ijednog studenta), iz kvote za neakademsko osoblje, sto znaci da je nekome racunovodji, domaru, cistacici i sl. uzela stan. Moralna gromada????

Katalonka
24.04.2021-00:26 00:26

Zbog cega je Vanja Calovic,odbila funkciju u Savjetu za korupciju,pa trebala je da stavi na uvid imovnski karton.Nakon toga presla u strucno tijelo ,jer za tu f-ju,ne treba imovinski karton.Sta ima da krije?