Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

POGLEDAJTE DF OTEO KUTIJU SA BIRAČKOG MJESTA: U toku provjera da li su ubacivali listiće

Kako saznaje Standard sa terena, kutija je vraćena i u toku je provjera da li su prisatalice DF-a ubacivale glasačke listiće u kutiju. To je kako saznajemo, urađeno uz angažovanje policije

U naselju Dragova Luka na biračkom mjestu broj 118 danas je prekinut proces glasanja, iz razloga što su pristalice Demokratskog fronta otele kutiju i materijal sa biračkog mjesta, saznaje Standard.

Kako saznaje Standard sa terena, kutija je vraćena i u toku je provjera da li su prisatalice DF-a ubacivale glasačke listiće u kutiju. To je kako saznajemo, urađeno uz angažovanje policije.

Podsjetimo, ranije je i Demokratska partija socijalista poslala saopštenje u kome je obavijestila o ovom događaju, ističući da je DF na čelu sa Markom Kovačevićem odnio kutiju i materijale sa ovog biračkog mjesta, te da je jedna osoba pretučena u Dragovoj Luci tokom ovog incidenta.

“Sve ovo se desilo na očigled pripadnika Uprave policije. Ovom prilikom šaljemo jasnu poruku Upravi policije da imaju rok da uspostave kontrolu u roku od sat vremena ili ćemo biti prinuđeni da preuzmemo stvar u svoje ruke i sami rješavamo probleme”, poručeno je iz te partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
14.03.2021-17:06 17:06

Ma pohapsiti tu marvu ostoplersku, sta se snjima raspravljate.