Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Počela sjednica Glavnog odbora SNP-a

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije na kojoj će se raspravljati o mogućem formiranju manjinske vlade održava se danas u Podgorici

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije na kojoj će se raspravljati o mogućem formiranju manjinske vlade održava se danas u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
24.01.2022-15:55 15:55

Cast i postovanje, ali ta partija je i isuvise mala i beznacajna da bi doprinjela bilo kakvom pomaku u razrjesenju politicke krize u CG. Oni imaju isuvise veliko naslijedje Slobodana Milosevica, M. Bulatovica i svega sto se desavalo od 1997 g i njihovo biracko tijelo je ipak prosrpsko i kleronacionalisticko i oni prosto nemaju snage i hrabrosti da izadju iz tog narativa. Imaju naziv “socijalisticka” u imenu partije ali njihov primarni fokus je Crkva Srbije i njeni interesi i ulazak zemlje u Vucicev, Vulinov i Dodikov Open Balkans odnosno – srpski svet. Tako da su sva ta ocekivanja od SNP… Pročitaj više »

COL
24.01.2022-16:45 16:45

Samo da ne bidne ka ono u Pješivcima kad je komitet odlučio da se održi još jedna śednica ako SSSR hitno isti dan ne napušti Čekoslovalku ….