Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

PES Pljevlja: Odlučno i jedinstveno ostajemo privrženi programskim ciljevima pokreta

Osvrnuli su se na očekivanja Pljevalja za neredni period.

Pljevaljski odbor Pokreta Evropa sad (PES) odlučno i jedinstveno ostaje privržen programskim ciljevima našeg pokreta. Najbitniji od njih su ekonomski prosperitet države i građana, pravna država i evropske integracije, saopšteno je iz pokreta.

“Radi ostvarenja navedenih ciljeva u samo prethodnih 100 dana rada Vlade i Parlamenta ostvareni su značajni rezultati. Na osnovu dosadašnjeg rada ubjeđeni smo da će, onako kako su sproveli i program Evropa Sad 1, a nakon reformi u finansijskom sektoru, dovršiti implementaciju i programa Evropa Sad 2, čime će se minimalne plate povećati na 700 eura, a prosječne na 1000 eura, naveli su iz pljevaljskog PES-a u saopštenju.

Osvrnuli su se na očekivanja Pljevalja za neredni period.

“Poboljšanje uslova života i nova radna mjesta za više od dvije hiljade nezaposlenih. Konačno započinjanje gradnje nove bolnice i brze ceste koja bi povezala Pljevlja sa Sarajevom i Bijelim Poljem”, dodaju iz PES.

Sve navedeno, prema njihovim riječima, rezultat je marljivog i stručnog rada prije svega kadrova Pokreta Evropa sad na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem.

“Čime su zaslužili naše povjerenje i punu podršku”, poručuju iz PES.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve