Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

PES: Nastavak hapšenja dokaz da je Abazović govorio neistine

U periodu vladavine poslanika Abazovića imali smo pravilo da je, ističu, bivši premijer u javnosti paradirao i bez izuzetka prisvajao tuđe zasluge, ''ne mareći u kakvim uslovima radi SDT''

Hapšenja koja se sprovode po nalogu SDT-a dokaz su da je poslanik Dritan Abazović širio neistine kada je javnosti slao panične poruke da će se njegovom selidbom u opoziciju zaustaviti borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Iako je, kako kažu u toj partiji, uloga odgovorne izvršne vlasti da obezbijedi uslove za bolji rad SDT-a, u periodu vladavine poslanika Abazovića imali smo pravilo da je, ističu, bivši premijer u javnosti paradirao i bez izuzetka prisvajao tuđe zasluge, “ne mareći u kakvim uslovima radi SDT”.

– Zato vjerujemo da će nova Vlada imati drugačiji odnos i prije svega dati konkretnu podršku svim organima koji imaju ključnu ulogu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Uvjereni smo da će se i ubuduće nastaviti borba protiv organizovanog kriminala i korupcije na zadovoljstvo svih građana Crne Gore – poručuju u PES-u.

Podsjećamo, po nalogu SDT-a u posljednjoj akciji uhapšeni zbog sumnje u šverc cigareta uhapšeni su osnivač DOO “P” u Baru i predsjednik KK Mornar Đorđije Pavićević, dva službenika Uprave prihoda i carina i bivši zaposleni u Pavićevićevoj firmi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
28.12.2023-10:42 10:42

Dokle se ne sazna istina..ne mozete nikog optuzivati..Vasa vlada je u zajednici najvecih antidrzavnika..a jos pucista..i terorista…