Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Pepeljak, Lukač i Međedović napustili Bošnjačku stranku

Retrogradna i prevaziđena politika, bazirana na ostvarivanju ličnih interesa vrha BS i profitiranju na račun svog naroda, potenciranjem podjela u društvu, ne može imati podršku mladih ljudi, navodi se u saopštenju

Predsjednik Foruma mladih BS Podgorica Emir Pepeljak i njegov zamjenik Denis Lukač, zajedno sa članstvom, podnijeli su ostavke na sve funkcije i napuštaju BS. Predsjednica Foruma žena BS Podgorica Indira Međedović, zajedno sa članicama koje dijele isto mišljenje, takođe ne vide sebe u nedomokratskom stranačkom ambijentu gdje je iznošenje drugačijeg stava i mišljenja nepoželjno, saopštili su Pepeljak, Lukač i Međedović.

“Ovom prilikom, javnim saopštenjem, želimo da iskažemo nezadovoljstvo i neslaganje sa aktuelnom politikom BS. Retrogradna i prevaziđena politika, bazirana na ostvarivanju ličnih interesa vrha BS i profitiranju na račun svog naroda, potenciranjem podjela u društvu, ne može imati podršku mladih ljudi”, navode u saopštenju.

Kako ističu, svoju budućnost vide u Crnoj Gori, a ne u inostranstvu gdje ih ovakva politika gura i vodi, na šta su godinama upozoravali.

“Nerazumijevanje i neuvažavanje senzibiliteta ženske populacije, nemajući sluha za potencijal koji imaju mladi i žene, nedavanjem dovoljno prostora za njihovu afirmaciju, rezultiralo je ovim činom. Spremni smo da svoj doprinos u reformi i demokratizaciji društva, damo podrškom progresivnim i naprednim snagama, sa jasnom vizijom Crne Gore kao modernog društva sa jednakim šansama za sve njene građane”, zaključuju Pepeljak, Lukač i Međedović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kotor
22.05.2021-11:21 11:21

Nista strasno dolaze drugi mladji bolji i obrazovaniji !Dobro sto ste sami napustili vama starim penzionerima se pripremao otkaz !!