Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: U odsustvu profesionalnog integriteta, Sekuloviću najveći problem autokolone

Nakon fraze ''nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti'', danas su nam predstavnici izvršne vlasti predstavili još jednu misao koja najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje - situacija je stabilna, ali i komplikovana, rekla je Pavićević

Nakon fraze “nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti”, danas su nam predstavnici izvršne vlasti predstavili još jednu misao koja najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje – situacija je stabilna, ali i komplikovana. Od njenog autora ministra Sekulovića, poznatog po tome da se u aktuelnoj Vladi uglavnom ne bavi svojim poslom, nijesmo ni očekivali drugačiji opažaj. Opšte je poznato koliko je upućen u materiju kojom bi trebalo da se bavi, pa mu taman takav zaključak i pristaje, kazala je poslanica DPS-a u Skupštini, Vesna Pavićević.

“Zanimljivo je, ipak, da je ministar Sekulović danas istakao kako policija prati 250 profila na društvenim mrežama, i to zbog – autokolona?! Ako Sekulović te profile predano prati onda je uočio i podsmijeh građana na račun ministra i njegovih pojedinih saradnika, za koje je prekršaj postao i “delikt“ zvani – mahanje državnom zastavom”, navodi ona.

Pavićević kaže da razumiju “težak položaj ministra Sekulovića”.

“U odsustvu profesionalnog integriteta, pojačanog tretmanom koji ima kod premijerovih ukućana, koji ga aktiviraju komandom “zovite Sergeja”, logično je da mu najveći bezbjednosni problem u državi predstavljaju – autokolone”, zaključuje poslanica DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve