Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

”Oslobođena” Crna Gora – politička knjiga žalosti

U kameno doba je bilo više morala, zakona i ljudskosti nego danas u ovoj nestvarno-institucionalo razvaljenoj Crnoj Gori

Piše: Milutin Cerović

Jedno je sigurno u Crnoj Gori, da se ona svakim danom nakon što je u nju stigla ”sloboda” bruka pred celim svetom do imbecilnosti.

Ovakvu bruku koju su od države napravili ”oslobodioci” (tajno i organizovano) svet zbilja nije zapamtio još od vremena ranog paleolita.

Po ponašanju, po delanju, po moralu, po skandalima i vulgarnostima potpuno osramoćena Crna Gora baš dominira kao niko i nikada.

U kameno doba je bilo više morala, zakona i ljudskosti nego danas u ovoj nestvarno-institucionalo razvaljenoj Crnoj Gori.

Po ponašanju stanovnika ove uništene države, reklo bi se da gro ljudi u njoj hrani bunikama, ili nekom drugom vrstom halucinogena koja im iskrivljuje percepciju stvarnosti.

Dokle ta društvena destrukcija ide pokazuje činjenica, da lika za kojeg se naknadno utvrdilo da je rođen u tuđem gnezdu i da se izlegao od podmetnutog kukavičjeg jajeta, to saznanje uopšte nije pokolebalo, nego je izvoleo izjaviti da ne odustaje od kandidature za predsednika Crne Gore.

Njega ne zanimaju zakonske regule, a gde je moguće da se kandiduju za mesto šefa protokola samo domicilne ptice Albatrosi, a ne nikakve kukavice i golubovi preletači.

Činjenica je da određeni politički cirkusanti, sa tuđim ličnim dokumentima, već poodavno i masovno registruju političke stranke u Crnoj Gori, kao da se radi o samostalnim dućanima i radnjama.

Postavlja se logično pitanje, kako im to zaboga uspeva?

Uspeva im naravno preko popa, preko moštiju ovog i onog mrca i žreca.

Uspeva im jer država spava mrtvim snom.

Uspeva im jer poštenja, morala, intelekta i ljudskosti danas u Crnoj Gori ima isto koliko i snega i leda u sred jula i avgusta.

Za sam kraj treba hitno otvoriti knjigu žalosti zbog prerane smrti Crne Gore, koja je u velikoj opasnosti da ne dočeka i proslavu svog državnog punolestva sledeće 2024. godine.

Veleobrt je možda i moguć, no vidimo da nema puno onih sposobnih i spremnih koji bi ga izveli i sproveli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
09.03.2023-07:38 07:38

…tako je KUĆO CEROVIĆ !
“…moje pleme mrtvijem snom spava…”

Safet
09.03.2023-09:07 09:07

Zahvaljujuci DPS-u sa uplatom od 2 centa dali im LOTO-najvecu nagradu ikad dobijena u svijetu i da kroje sudbinu CG -Birali ste bolje -URA dobili ste gore od Mandica !!! DPS-imao je sve u svoje ruke – URA-SNP-U ZAVADJI SA DEMOKRATAMA -(BECIC) Sve i svasta za Abazovica da ni pas nebi moga izasrat sta je sVe izbaceno iz DEMOKRATA -Evo danas URA podrska Becicu-Njima ni u kuci nista ne vjeruju a i DPS je platijo skupo skolu Abazovica !

Nikola
09.03.2023-09:40 09:40

Oslobodiocima je DPS-dao Vlast a sad sve i svasta za DPS-Mila-Vazda CG placa danak svojom greskom nikako pameti-Tako je i Kralj Nikola nastradao i poceran iz matice na IZBJEGLICKI LONAC !