Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

OPSJEDNUT PORTALOM AKTUELNO Dritan URIN ponovo pjeni, bi da nas hapsi, ali nema m…

Treba konstatovati da za Dritana ipak ima nade. Jer dok god čita portal Aktuelno, i po sopstvenom priznanju, se užasava, vjerovatno od strahopoštovanja, nije kasno da se pokaje za svoje koruptivno-izdajničke radnje i kao svjedok-saradnik se vrati na pravu stranu istorije

Lider neočetničkog, izdajničkog pokreta URA, pošteni kvazi-Albanac na privremenom radu na mjestu potpredsjednika najgore vlade u crnogorskoj istoriji Dritan Abazović ponovo je u subotu veče javno ispoljio svoju opsesiju portalom Aktuelno, našim uredništvom i posebno našom vlasničkom strukturom.

U gostovanju na online video-platformi njegove koalicije ”Crno na bijelo”, koja je doživjela debakl na jučerašnjim izborima u Nikšiću, kršeći izbornu tišinu iskoristio je priliku da po ko zna koji put da oduška svojim frustracijama i opsesijama i napadne našu medijsku kuću koja je očigledna smetnja ostvarenju njegovih kvislinških namjera.

U gostovanju-dijagnozi pogubljenog političkog amatera, sa zakašnjelim postadolescentskim hormonskim disbalansom, portal Aktuelno i njegova vlasnička struktura su maltene proglašeni za najveći problem Crne Gore! Ali krenimo redom.

Abazovićeva orgija političkog neukusa počela je naručenim pitanjem koje mu je postavila voditeljka – ”mislite li da se tekstovi (portala Aktuelno) mogu podvesti pod slobodom medija, ili bi oni trebali biti sankcionisani zakonski?”.

Dijagnoza za poštenog kvazi-Albanca

Ovim sugestivnim naručenim pitanjem najavljeno je da će protiv naše medijske kuće biti intenzivirana hajka koju odavno vodi pošteni kvazi-Albanac, a gledaoci koji su posmatrali izlaganje potpredsjednika vlade nijesu ostali uskraćeni za još jednu opsesivnu tiradu. Prvi na meti našao se jedan od osnivača portala Aktuelno biznismen Zoran Bećirović:

Opsjednut portalom Aktuelno: Svaki medijski nastup iskoristi da vrši pritisak na našu medijsku kuću

”Taj aktuelno.me je pod kontrolom onog (Zorana) Ćoća Bećirovića i  to dovoljno govori. To je čovjek koji je upleten u mnoge afere… Vjerovatno interesantno lice za provjeru i vjerovatno će biti predmet raznoraznih istraga”, zaprijetio je prvi kratki pendrek Crne Gore Abazović.

Osim što je ovom izjavom nastavio sa brutalnom hajkom na našu medijsku kuću, eksplicitno je nacrtao metu na čelo Bećirovića čiji je jedini grijeh što je povezan sa portalom Aktuelno i sa našim patriotskim radom na razotkrivanju društvenih devijacija. Takođe treba naglasiti da su afere o kojima priča Kratkopendreković, kako je odavno na sudu dokazano, plod maliciozne fantazije njegovih nalogodavaca iz koncerna ”V(ij)esti” u literaturi poznatog kao ”medijski gang”.

Gore navedenom izvajom Kratkopendreković je unaprijed osudio i presudio portalu Aktuelno, našem uredništvu, osnivačima, ali i desetinama hiljada čitalaca koji nas svakog dana vjerno prate. Takođe je u maniru napaljenog đilkoša nastavio sa svojom praksom etiketiranja i presuđivanja ljudima bez suđenja, koju je započeo bestidnim kur….. na tviteru povodom hapšenja političkih neistomišljenika.

Ko o čemu…

Kratkopendreković ovdje očigledno vrši zamjenu teza i portal Aktuelno koji, iako oštar na riječima, nema nikakve veze, niti sa aferama, niti sa kriminalnim krugovima, za razliku od samog privremenog potpredsjednika Vlade. Kao prvo, osoba koja je nonšalantno izjavila da je ”zaboravila” ko joj je nudio mito od 21 milion eura, ako ima i grama stida ne bi smjela da priča o aferama.

”Kelner, koja vam je šifra za vi-fi, oću da pregledam aktuelno.me”

A kada dodamo da su Abazovićevi direktni pokrovitelji čelnici takozvane ”medijske mafije” iz koncerna V(ij)esti, onda možemo slobodno konstatovati da on nastoji da nama imputira nepočinstva koja se vezuju za njegov lik i  djelo. Odnosno što bi naš narod rekao ”Ko o čemu, Dritan o poštenju”!

Kratkopendreković je i ovo gostovanje posvetio da iz sebe istrese još jednu frustraciju koju gaji prema našem čitaocu, patrioti koji je pod pseudonimom Profesionalac razotkrio kriminalno-izdajničke radnje koje su se odvijale u ANB-u.

Dritan je pomenuo da se ”na našem portalu objavljuju tajni dokumenti iz ANB-a” kao i da smo ”već predmet razmatranja Višeg tužilaštva u Podgorici” i da se očekuje epilog u tom slučaju  nakon čega će, kako se izrazio ”aktuelno.me da postane neaktuelno.me”. Mladom četno-Albancu se mora priznati dovitljivost dok u staljinističkom maniru napaljenog isljednika mašta o gašenju slobodnih medija.

Čita Aktuelno – možda nešto i nauči

Ali, kako to obično biva u životu, za Dritana URINOG nije sve tako crno kako se može naslutiti. On ipak čita portal Aktuelno i to, čini se, veoma posvećeno, što se da zaključiti iz ove izjave:

”Taj portal je uvijek bio odvratan, ali taj rečnik koji možete vidjeti u zadnjih 15-20 dana to je užas, kakve oni naslove stavljaju, kakve tekstove prave to je zaista užas”, rekao je Abazović dok mu je usna zaigrala pod teretom nervoznog osmjeha koji odaje istinsku fascinaciju, ali i pritajeni strah od onoga što će da pročita na našem portalu.

I na kraju treba konstatovati da za Dritana ipak ima nade. Jer dok god čita portal Aktuelno, i po sopstvenom priznanju, se užasava, vjerovatno od strahopoštovanja, nije kasno da se pokaje za svoje koruptivno-izdajničke radnje i kao svjedok-saradnik se vrati na pravu stranu istorije.

U narednim tekstovima ćemo pisati o pritisku koji Abazović vrši na pravosudne organe da bi procesuirali uredništvo portala Aktuelno, a govorićemo i o tome zašto je toliko iziritiran pisanjem Profesionalca i ko mu i zašto izdaje naloge da napada našu medijsku kuću.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

16 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
15.03.2021-14:26 14:26

Ne smeta mu in4s koji pljuje po CG i svašta laže, smeta mu aktuelno.me koje o njemu piše istine. Izgleda da ga bole. A, Dritanče je doktor nauka, mrčeni.

Maks
15.03.2021-14:52 14:52

Samo naprijed!!!

Katuni rovacki
15.03.2021-15:54 15:54

Dzudovicu mi Dfitana postujemo.

gagi
15.03.2021-17:43 17:43
Reply to  Katuni rovacki

Alo, sto prije skini samar i iza kuce valjanje BURO sa katuna, i nauci BURO kako je mu je pravo ime- Nemanja to ga prekrsti pop Gojko Perovic.

Mil
15.03.2021-19:11 19:11
Reply to  Katuni rovacki

Pa sto se sprdate sh njim kad ga postujete? Ili vam je to neki cudni sarkazam?!

MornarBoka
15.03.2021-16:08 16:08

zašto ste ga tako izdužili ? pa, manji je 20 cm!
Mali kao i karakter mu.

Naroz
15.03.2021-16:34 16:34

Nije Dritan što mu zbore, on je nešto mnogo gore…
Ili na Makedonskom
Не е Дритан што му велат, тој е нешто многу полошо…
Pazite šta vam zboruvam.

Dalibor
15.03.2021-16:49 16:49

Nevolim Srbiju i sve što vuče u radikalno ali vaše novine stvarno pišu toliko nebitnih stvari,bilo o Dritanu ili Krivokapiću ili ili,davatii im neke nadimke koji su toliko smiješni.Treba se okrenuti na rad i gledati šta da se uradi za bolje sutra cijelog Crnogorskog naroda a ne samo prazne ćorke pucati i mnogo mnogo nebitnih stvari pisati.poz iz BiH

Eko...
15.03.2021-17:29 17:29

Veliki pozdrav redakciji,ovi GA postuju mislim na srbe ,srbi postuju samo izdajice i poltrone .a vi redakcijo samo napred nemogu a nesmiju vam nista ,najbolji ste portal…Jos jednom pozdrav…

BMX
15.03.2021-18:31 18:31

Dritan… sve manje i manje bitan

Topđžija
15.03.2021-20:08 20:08

Svaka čast portaalu Aktuelno i g. Bećiroviću. Samo hrabro. Uživamo!

GRAĐANSKI
15.03.2021-20:15 20:15

BRAVO ZA PORTAL “AKTUELNO”! I kad se istina zbori-piše, tj. i kad se činjenicama raspolaže – mora se bit bastadur pa prozborit!

Ide vuk
15.03.2021-20:50 20:50

Dritan URIN, najbolji dio naslova. Autentičan!

Tihana
15.03.2021-21:32 21:32

Ne dajte se dragi portalu Aktuelno, pekinezer laje ali samo će sebe za rep da ujede na kraju!

Bolebole
15.03.2021-22:26 22:26

Nisam saglasan sa aktuelno,me
URIN je nus produkt pojejene tekucine
On je izgledom a i stavim mnogi vise od mokrce
Npr
Brabonjak

walter
16.03.2021-11:00 11:00

Ovo nije jedina najgora Vlada CG,ali je sigurno jedina “SRAMOTNA VLADA” u crnogorskoj istoriji.
Sve što ne valja: prodani političari, p…ri, popovi,petokolonaši krenulo je na građansku Crnu Goru.
No posle euforije ,dolazi im dijeljenje.Malo je stolica a mnogo z….njica.