Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Odžić: Mandić vraća dugove i završava zadatke ”vrhovnog komandanta” Vučića

On je, nazivajući Mandića ''samoproklamovanim predstavnikom Srba u Crnoj Gori'', kazao kako vraća dugove, te zvršava zadatke ''vrhovnog komandanta'' Aleksandra Vučića

Posjeta predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića može da iznenadi samo politički neinformisane, i ljude koji su vjerovali da bar sada kada ima svoju kancelariju i kabinet neće lunjati po tuđim u regionu, saopštio je član predsjedništva Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) Petar Odžić.

On je, nazivajući Mandića “samoproklamovanim predstavnikom Srba u Crnoj Gori”, kazao kako vraća dugove, te zvršava zadatke “vrhovnog komandanta” Aleksandra Vučića.

”Šefa koji kao najbolji rezultat u istoriji predstavlja podršku od 46 posto od 50 posto izašlih na glasanje, sto nije ni četvrtina stanovnistva. Šefa koga vise vole u drugim drzavama regiona nego u njegovoj, koga ne voli Beograd, ali vole Berane, Banja Luka I Bileća! Na kraju šefa kog glasaju oni koji kliču”Kad se vojska na Kosovo vrati”, iako je upravo on pored vojske povukao i policiju i pravosudje sa Kosova. Šefa koji nije pobijedio u glavnom gradu i pored stotine autobusa uvoznih glasača koji su na dan glasanja, dosli da izaberu vlast u drugoj zemlji”, dodao je Odžić.

Kazao je kako čudi – Mandina spremnost i kondicija da u stavu mirno stoji nepomično sat vremena dok šef, njegov i vaskolikih Srba, postrojava nemirne članove stranke, novinare, oduzima mobilne uređaje kao u predškolskim i školskim ustanovama i ponižava cijelu javnost, i to uživo pred kamerama “javnog servisa” -.

”Osim kondicije ne čudi ništa drugo, jer čovjek koji se predstavlja kao četnički vojvoda, veliča ratne zločince, ne voli svoju zemlju, ne poštuje njene simbole, a ponizan je pred tudjim vlastima, isto onoliko koliko je u svojoj zemlji bio ponizna i poželjna opozicija 30 godina, i ne zaslužuje bolji tretman, pa ni od “Velikog brata” Aleksa Vučića”, zaključio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve