Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Odžić: Hoće li se iko iz vladajuće većine oglasiti povodom promocije ”srpskog sveta” u Skupštini?

On se pita šta na to ima da kaže navodni ''predsjednik svih građana'' koji je i omogućio ''vojvodi'' da prigrabi dio vlasti

“Pozivamo aktere vladajuće većine da se oglase da li podržavaju današnju promociju “srpskog sveta” u Skupštini Crne Gore. Doživjeli smo da na godišnjicu zločina nad nesrpskim putnicima koji je zaustavljen u Štrpcima, Vučićev politički klovn maše po Podgorici sa tri prsta prijeteći “srpskim svetom”, saopštio je Petar Odžić, zamjenik predsjednika SDP.

On se pita šta na to ima da kaže navodni “predsjednik svih građana” koji je i omogućio “vojvodi” da prigrabi dio vlasti.

“Šta na to kažu čuvari bezbjednosnog sektora, iz redova časnih Demokrata? Da li premijer Spajić podržava Dodika i Mandića, ili možda ni to nije gledao, kao što ne gleda odbore za bezbjednost? Draga gospodo, ako mislite da ćemo u Evropu kroz promociju velikodržavnih projekata, produbljujući podjele i mržnju među već podijeljenim stanovništvom, onda ste ili naivni i politički licjemjerni! Okanimo se podjela, dajte da svi zajednički damo doprinos da Crna Gora bude prva naredna članica EU! , kazao je zamjenik predsjednika SDP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve