Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Održana opštinska izborna skupština Bošnjačke stranke Rožaje

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović na početku sjednice, kazao je da je na Bošnjačkoj stranci posebna odgovornost, kao najjačoj političkoj partiji u Rožajama

U Rožajama je održana 5. Opštinska izborna Skupština Bošnjačke stranke Rožaje, na kojoj su delegati izabrali novi saziv Opštinskog odbora.

Izabran je 81 novi član OO, među kojima je značajan broj novih članova, koji do sada nisu bili u organima partije.

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović na početku sjednice, kazao je da je na Bošnjačkoj stranci posebna odgovornost, kao najjačoj političkoj partiji u Rožajama.

Poručio je da ideja Bošnjačke stranke svakim danom sve više dobija povjerenje među građanima širom Crne Gore.

„Među nama moramo da biramo najbolje. Zadovoljan sam što ovdje vidim nove ljude, ali i one sa kojima smo stvarali Bošnjačku stranku“, kazao je Ibrahimović.

Dosadašnji predsjednik OO BS Rožaje Husein Kurtagić, kazao je da je Bošnjačka stranka vršeći lokalnu vlast sa svojim koalicionim partnerima, značajno doprinijela poboljšanju uslova života u Rožajama.

Svečanom dijelu Skupštine prisustvovali su i predstavnici DPS-a, SDP-a, SD-a, URA-e i SPP-a.

Skupštini su pored predsjednika Ibrahimovića prisustvovali i generalni sekretar Admir Adrović, potpredsjednici Damir Gutić i Jasmin Ćorović, članovi Predsjedništva, poslanici, predsjednici drugih odbora BS, kao i članovi Glavnog odbora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve