Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbornici PES-a: Ivan Vuković za pet godina častio radnike preko 2.000.000 eura

Nova gradska uprava radi zakonito za razliku od bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića koji je u svom stilu nezakonito i bahato čašćavao zaposlene u Glavnom gradu novcem građana u iznosu od 400.000 eura godišnje od 2019. do 2023. godine., navodi se u saopštenju odbornika PES-a Glavnog grada

Nova gradska uprava radi zakonito za razliku od bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića koji je u svom stilu nezakonito i bahato čašćavao zaposlene u Glavnom gradu novcem građana u iznosu od 400.000 eura godišnje od 2019. do 2023. godine., navodi se u saopštenju odbornika PES-a Glavnog grada.

Kako su kazali, bivši gradonačelnik Vuković je bez ovlašćenja oštetio budžet Glavnog grada u momentu kada je donio nezakonitu odluku da se isplati iznos od 40 eura mjesečno za više od 1.100 zaposlenih koji rade u sistemu glavnog grada.

“Za ove odluke nijesu postojale nikakve zakonske osnove da se dodijele naknade za troškove prevoza, što je i potvrđeno od strane revizora u izvještaju za 2022. godinu. Ovo je bila čista politička zloupotreba od strane bivšeg gradonačelnika u svrhu podsticanja radnika da glasaju za DPS. Pitamo se, koliko bismo mogli imati novih parkova, igrališta ili parking mjesta u gradu, za novac koji je nezakonito isplaćen”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve