Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor za sveobuhvatnu izbornu reformu u ponedjeljak o daljem radu u trenutnoj političkoj situaciji

Cijenim da učešće svih članova Odbora u daljem radu obezbijeđuje neophodne pretpostavke za ispunjavanje ciljeva definisanih u odluci o formiranju samog Odbora.

Odbor za sveobuhvatanu izbornu reformu nastavlja rad u ponedeljak 8. novembra 2021. godine, kada će se na dnevnom redu sjednice, osim izvještaja o dosadašnjem radu radnih grupa Odbora, naći i dogovor o daljem radu Odbora u trenutnoj političkoj situaciji, a u svijetlu novonastalih međupartijskih odnosa u Skupštini Crne Gore, kazao je predsjednik Odbora Strahinja Bulajić.

“Cijenim da učešće svih članova Odbora u daljem radu obezbijeđuje neophodne pretpostavke za ispunjavanje ciljeva definisanih u odluci o formiranju samog Odbora. Samim tim pokazujemo političku volju za konkretnim izbornim reformama koje će Crnoj Gori obezbijediti fer i demokratski izborni proces već na prvim narednim izborima”, ističe Bulajić.

S obzirom da odbor čine iskusni parlamentarci, koji su u dosadašnjem radu u okviru radnih grupa Odbora već obavili zančajan dio posla, očekuje da će se rad odbora odvijati u okviru zadatog roka, upravo imajući u vidu aktuelnost političkog trenutka koji pobuđuje kako domaću tako i regionalnu pažnju i zainteresovanost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve