Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Nova ljevica poručila Abazoviću: Ostavi se jeftinog populizma, uradi nešto za djecu, Formiraj fond za njihovo liječenje

Kako je naveo, zato i sada apelujemo na premijera Dritana Abazovića da umjesto što koristi djecu za svoju ličnu i partijsku promociju, uradi nešto konkretno za djecu, poručivši, ''Formiraj fond za liječenje djece Dritane''

Kao što smo smo i u prethodnom apelu najavili, GP Nova ljevica neće prestati da vrši pritisak na Vladu, sve dok ne formira Fond za liječenje djece, saopštio je generalni sekretar te partije, Veselin Mihailović. 

Kako je naveo, zato i sada apelujemo na premijera Dritana Abazovića da umjesto što koristi djecu za svoju ličnu i partijsku promociju, uradi nešto konkretno za djecu, poručivši, “Formiraj fond za liječenje djece Dritane”.

“Pokaži da ti je iskreno stalo do sve djece u Crnoj Gori, pogotovo one koja su u najtežem stanju, bolesnoj djeci kojoj država Crna Gora nije obezbijedila uslove da se liječe u svojoj zemlji, čije liječenje je jedino moguće u inostranim klinikama, koje puno košta i čiji roditelji nemaju novca da to plate”, kazao je Mihailović.

On je poručio premijeru, da ne dozvoli, da životi naše djece zavise od SMS poruka, a njihovi roditelji, sestre, braća, babe i djedovi strijepe oće li se skupiti dovoljno novca, a od čega zavisi život njihovog djeteta.

“Ti Dritane ostvaruješ svoje dječačke snove, i sve je to lijepo, ali učini ovo što tražimo od tebe, spasi ovu djecu i omogući im da i oni sanjaju i ostvare neke svoje snove”, zaključio je Mihailović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve