Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

NOSILAC LISTE URA LUKA RAKČEVIĆ: Dritanov poltron, vječiti student, vozio šefa na sastanak sa prvim operativcem BIA-e!

Osim poltronstva, ono što je Rakčevića preporučilo da bude nosilac liste URA u Podgorici, je usluga koju je učinio lideru stranke, svom šefu, kontroverznom premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću – vozio ga je na tajni sastanak sa bivšim prvim operativcem BIA-e i ruskim čovjekom za Zapadni Balkan Markom Parezanovićem.

Pokret URA je svoju listu za lokalne izbore u Podgorici predao krajem septembra, a za nosioca je odredio Luku Rakčevića funkcionera te stranke i bliskog rođaka nekadašnjeg predsjednika te partije Žarka Rakčevića.

U saopštenju te partije koje je objavljeno na veb stranici pokreta URA navodi se da je Rakčević predsjednik Kluba odbornika u lokalnom parlamentu. Obrazovanje nije navedeno, kao što je to urađeno kod drugih kolega sa liste.

Rakčević je trenutno još student koji već godinama ne uspijeva da okonča školovanje. Zašto se URA odlučila da kao nosioca liste za veoma važne izbore u Podgorici kandiduje osobu bez diplome, odnosno ”vječitog studenta” velika je misterija na koju ćemo pokušati da odgovorimo.

Rakčević pripada novoj generaciji političara, koji u politiku ulaze ”iz pelena” i bez ikakvog ranijeg profesionalnog angažmana u struci, što ih u startu čini neupotrebljivim  demagozima u najavi.

Rakčević – Dritanov poltron broj 1

Mlađani Rakčević je godinama kroz aktivizam u lokalnom parlamentu skrenuo pažnju na sebe, ali očito ga je to odvojilo od knjige jer studije nije završio, pa sad se na svaki način pokušava sakriti svaka priča o njegovom obrazovanju.

Luka Rakčević, kojeg promovišu i kao budućeg gradonačelnika, poziciju je dobio samo zato što je lojalan šefu URA-e, kontroverznom premijeru u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću do te mjere da se to može i karakterisati kao čisti poltronizam koji očito ova partija gaji sve eksplicitnije.

Ipak, osim poltronstva, ono što je Rakčevića preporučilo da bude nosilac liste URA u Podgorici, je usluga koju je učinio lideru stranke, svom šefu Dritanu Abazoviću – vozio ga je na tajni sastanak sa bivšim prvim operativcem BIA-e i ruskim čovjekom za Zapadni Balkan Markom Parezanovićem.

Abazović je, kako smo više puta pisali, sarađivao sa dugogodišnjim načelnikom uprave bezbjednosti i prvim operativcem srpske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Parezanovićem. Ovaj nezvanično razriješeni operativac BIA-e, važi za glavnog ruskog čovjeka za Zapadni Balkan, koji sprovodi destabilizatorsku agendu diktatora Vladimira Putina.

Marko Parezanović

Kako je i sam priznao prilikom rasprave u Skupštini prije nekoliko mjeseci, Abazović se dok je bio potpredsjednik vlade Zdravka Krivokapića sastajao sa Parezanovićem, u Bosni i Hercegovini (tačnije Hercegovini) na tajnoj lokaciji. Abazovića je makar na jedan od sastanaka sa Parezanovićem dovezao funkcioner URA-e Luka Rakčević, koji predvodi listu u Podgorici!? Upravo ga je to preporučilo da bude nosilac liste!

Uz to treba dodati da je supruga nedavno uhapšenog osumnjičenog ruskog špijuna Radomira Sekulovića, kandidatkinja za odbornicu na podgoričkoj listi URA, partije kontroverznog Abazovića, koju predvodi Luka Rakčević.

Na osnovu ovoga više je nego jasno za koga radi ”mali Luka”.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.10.2022-10:25 10:25

…”rgaju” srbijanci po CG koliko god mogu a obilato im pomažu domaci nesoji i izdajnici…
svi to vide a oni ponosni što rade /svi drugi kažu rade protiv interesa CG -a oni dobijaju pare za izdaju “i bore se za CG interese “…
pi H. !

Sejo
22.10.2022-12:13 12:13

Kamo srece da je 42 vlada ostala sa CRKVENIM BOGOMOLJCEM KRIVOKAPICEM BAR NIKOM ZLO NIJE MOSLIJO -TRAZIS BOLJE A DOBIJES 1000 X GORE -TRAZIS VECE IZGUBIS ONO IZ VRECE !OVAJ RADI SVE PROTIV CG ZA RACUN VUCICA-PUTINA!