Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Noćni vukovi partijama: Ne plašite se nas, tu smo da vam pomognemo u nevolji

''Priprema li ANB na ovaj način da nas diskredituje i ubijedi Vladu da smo opasnost za državu Crnu Goru, koja je i njihova država koliko god željeli da ih predstave kao njene neprijatelje'', ističe se u njihovoj objavi

Noćni vukovi Crne Gore (NVCG), koje predstavlja Vukoman Bulatović oglasili su se na društvenim mrežama, zbog, kako kažu, sve češćih pominjanja organizacije koju predstavlja u negativnom kontekstu, a ti navodi su, kako kažu, zasnovani na neistinitim i izmišljenim činjenicama. Iz te organizacije najavili su krivične prijave, a partijama su poručili da se ne plaše “jer zašto bi ih napadali kad su pomogli da se potpiše Temeljni ugovor za šta su se i oni borili”.

Noćni vukovi su se obaratili crnogorskom MUP-u i tužilaštvu jer,kako tvrde, u svim ovim podmetanjima i lažima ne mogu da ne prepoznaju istu metodologiju, rukopis i potpis nekih portala koji po službenoj dužnosti pripremaju za linč javnosti one koji im ne odgovaraju.

“Priprema li ANB na ovaj način da nas diskredituje i ubijedi Vladu da smo opasnost za državu Crnu Goru, koja je i njihova država koliko god željeli da ih predstave kao njene neprijatelje”, ističe se u njihovoj objavi.

Oni su najavili podnošenje krivičnih prijava protiv NN lica za lažno predstavljanje, za prijetnju NN lica izrečenu u njihovo ime, kojom prijetnjom je ugrožena lična bezbjednost visokih funkcionera SDP-a i za izazivanje panike i nesigurnosti određenog dijela javnosti.

“Ovim putem molimo državne službe da vjerodostojno i u što kraćem vremenskom roku obavijeste javnost o daljim koracima po navodima naše krivične prijave. Takođe, u komentarima na ove tekstove imate i poziva na odstrel vukova, pa pošto smo i mi građani možda i po tom osnovu da ispitate okolnosti prijetnji”, stoji u saopštenju koje prenose mediji.

Oni traže da se utvrdi da li su NVCG prijetili ikome. Obratili su se i crnogorskim partijama.

“Obraćamo se partijama koje smatraju da će im fabrikovani napadi Noćnih vukova na njihove čelnike donijeti kakvu korist. Ne bojte se od nas, tu smo da vam pomognemo u nevolji, kao što već jesmo nekima koji nas sad najviše prozivaju. I malo ste zakasnili sa ovakvim podmetanjima. Zašto bi vas sad napadali kad ste pomogli potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC za koji smo se mi zalagali. Vjerujte, mi ćemo vas od vaših pristalica braniti”, kaže se u saopštenju Noćnih vukova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kizami
08.08.2022-10:47 10:47

Gde oni prodju, tu jaganjci utihnu.

Hey
08.08.2022-21:54 21:54

10 magaraca glupih