Subota, 18 Septembra, 2021
Rubrika:

NIT’ SU SILIKONI, NIT’ JE SAKE Zdravinjo uživa dok još može, Vesni bolest izgovor da pobjegne sa ministarske funkcije!?

Bratićka će pokušati, ako joj premijer i njen intimni saradnik Krivokapić dozvoli, da se povuče sa pozicije ministra iz zdravstvenih razloga. S obzirom na političku situaciju i na stanje u kojem se trenutno nalazi Vlada Crne Gore, pitanje je da li će Bratićka stići da podnese ostavku i da li će joj Krivokapić to odobriti. Jer velika je vjerovatnoća da uskoro zajedno napušte izvršnu vlast nakon pada nesposobne i nepopularne Vlade koju ne podržava ni 15 odsto biračkog tijela.

Premijer Zdravko Krivokapić konačno je juče priznao ono što čitava Crna Gora zna već duže vremena i što njeni građani dobro osjećaju na svojoj koži – da je potpuno nesposoban da vodi Vladu i da on i njegovi ministri pucaju pod pritiskom odgovornosti kojoj nijesu dorasli.  Naglasio je da je zdravstveno stanje ozbiljno narušeno njegovoj omiljenoj i najintimnijoj saradnici četvorostrukoj ministarki-podvižnici  Vesni Bratić, kojoj posebno teško padaju kritike javnosti.

Te kritike Bratićkoj padaju toliko teško da je morala da ostane u Bugarskoj gdje je zbog zdravstvenog stanja hospitalizovana. Zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, na njenu veliku sreću, nije morala juče da odgovara na pitanja poslanika u Skupštini, ali se takođe neće pojaviti ni na kontrolnom saslušanju pred nadležnim Odborom koje je trebalo da bude održano danas.

Ministarka je trebalo da prvo pred poslanicima, pa zatim pred Odborom bude saslušana zbog skandaloznih dešavanja u obrazovnom sistemu i zbog  smjene više od 400 direktora vaspitno-obrazovnih ustanova, na čije mjesto je planirala da dovede pročetničke i litijaške kadrove iz stranaka vlasti.

Zdravko Krivokapić – Zdravinjo: Što ste se okomili na mene zlikovci, kao da sam premijer!

Zdravinjo uživa, smeta mu što ga kritikuju

Iako se juče žalio kako su on i kolege ministri pod velikim pritiskom, po Zdravinjovom ponašanju i stilu života koji upražnjava posljednjih dana, ne bi se reklo da je pod velikim stresom. Premijer kojeg u narodu iz milošte oslovljavaju kao Podoljub, provodio se danima u Japanu, tvitovao, slikao se, šetao sa svojim omiljenim ministrom Milojkom Spajićem, koji mu je maltene kao sin (čitaj zet).

Ukratko rečeno – uživao je! I sve to dok Crnu Goru pogađa jedna od najvećih ekonomskih kriza u ovom milenijumu i dok nas ministri retorikom vraćaju u 90-te govoreći o cijenama hljeba i podjeli besplatnog ulja. Kad uz to dodamo da je narod u Crnoj Gori podjeljeniji nego ikad po nacionalnoj i vjerskoj osnovi i da susjedna Srbija uz svesrdnu pomoć okupatorske Srpske crkve užurbano pojačava hegemonističke tendencije, jasno je da je Krivokapiću dobro došao višednevni odmor u Japanu.

Međutim, niko nije očekivao da će kad se vrati početi da se žali kako je pod pritiskom, a u stilu osvjedočenog svetosavskog džentlmena svojski je branio svoju mladu intimnu saradnicu Vesnu Bratić.

Vesna Bratić: Bolesna (psihički)

“Kako se dešava to da ministarki prosvjete kojoj života ne date, vršite pritisak na nju sa svake strane, i ne može svako da izdrži pritisak, i nije čudo što završavamo po bolnicama i na infuzijama. Nije samo ona, nego mnogi od nas, ali vi to ne želite da vidite”, žalio se juče umorni Krivokapić.

Nije ”sake”, a ni silikoni!?

Jasno je da je Krivokapić priznao da je nesposoban da bude premijer, a poseban apsurd predstavlja činjenica da je napadao crnogorsku javnost koja se pobunila protiv četnizacije obrazovno-vaspitnog sistema.

Crnogorska javnost odmah je počela da spekuliše da je Zdravinjo umoran od lumpovanja po Japanu, gdje je u nedostatku domaće loze morao da pije pirinčanu rakiju poznatu kao ”sake”, i da mu je ta tranzicija veoma teško pala.

Ta priča se ipak potvrdila kao obična spekulacija jer je Krivokapić razvio jaku toleranciju na bilo koju vrstu alkoholnog pića, a uz to, kako su nam kazali izvori iz vrha Vlade, odlično se proveo i dobro odmorio u Tokiju.

Mađutim, kako saznajemo, prilično je zabrinut za svoju intimnu saradnicu ministarku Bratić koja je zaista pod velikim pritiskom. U javnosti su se pojavile spekulacije da ministarka zbog estetske intervencije, odnosno ugradnje silikona u jedan dio tijela nije mogla da podnese let za Crnu Goru, ali kako se ispostavilo, to je ostalo samo na nivou spekulacija.

Zdravinjo se lako izborio sa japanskom rakijom

”Crnogorska javnost već danima sluša priče kako je zbog estetske intervencije ministarka Bratić u lošijem zdravstvenom stanju, ali to  su samo nepotvrđene glasine. Ministarka je zaista pod ogromnim pritiskom i jednostavno nije imala ni psihičke, ni fizičke snage da se pojavi u Skupštini i na kontrolnom saslušanju pred nadležnim Odborom”, rekli su naši izvori iz  vrha Vlade.

Izlazna strategija

Kako su nam kazali izvori dobro upućeni u dešavanja u Vladi Crne Gore, četvorostruka ministarka Bratić pogoršano zdravstveno stanje pokušaće da iskoristi kao izlaznu strategiju.

”Jasno je da Bratićka ne može da obavlja dužnost ministarke četiri resora zbog ogromnog pritiska javnsoti, ali i zato što jednostavno nije dorasla funkciji. Ona pritisnuta od strane partija konstituenata nove vlasti želi da očisti čitav obrazovno-vaspitni sistem i na mjesta direktora postavi profesionalne Srbe, litijaše i neo-četnike. To je izazvalo revolt javnosti, a ona je zaista u teškom psihičkom i fizičkom stanju zbog žestokih, ali opravdanih kritika”, rekli su naši izvori.

Kako nam je rečeno, Bratićka je ”pred pucanjem” i pokušaće da se ”izvuče” na teško zdravstveno stanje i povuče se sa funkcije.

”Bratićka će pokušati, ako joj premijer i njen intimni saradnik Krivokapić dozvoli, da se povuče sa pozicije ministra iz zdravstvenih razloga. To bi za nju bilo savršeno opravdanje – nije podnijela ostavku zbog nesposobnosti, već zbog zdravstvenih tegoba”, rekli su  naši izvori.

S obzirom na političku situaciju i na stanje u kojem se trenutno nalazi Vlada Crne Gore, pitanje je da li će Bratićka stići da podnese ostavku i da li će joj Krivokapić to odobriti. Jer je velika vjerovatnoća da uskoro zajedno napušte izvršnu vlast nakon pada nesposobne i nepopularne Vlade koju ne podržava ni 15 odsto biračkog tijela.

B.Knežević

Najnovije

Popović: Istinski duh Nikšića preživjeće sve izazove

Građanima i građankama Opštine Nikšić, odbornicima i rukovodstvu, u ime Liberalne partije i svoje lično ime povodom Dana Opštine Nikšić upućujem srdačne čestitke, naveo...

Talibani ukinuli ministarstvo za žene i uveli novo – za sprečavanje poroka

Talibani su umjesto ministarstva za žene uveli "ministarstvo za sprečavanje poroka i promociju vrlina" sa ciljem da nametnu rigidno tumačenje islama. Današnji potez je poslednji...

Forum žena URA Nikšić: Svaki vid nasilja nad ženama da dobije drastičnije zakonske sankcije

Skandalozna presuda Osnovnog suda u Podgorici, povodom vršenja polne radnje nad dvanaestogodišnjakinjom, svega dvije godine zatvora, ali i presedan u pravu – presuda od...

Muratović: Nikšić će (sa)čuvati vrijednosti koje skrnave oni koji ga danas predstavljaju

Nikšić danas slavi svoj praznik, slavi slobodarska pregnuća i antifašističku borbu naših predaka. Slave se svi oni koji su u iskonskoj snazi i upornosti...

Vuković: Sumanuta odluka Vlade o otvaranju granica dolazi na naplatu

Uz poražavajuću statistiku koja prati razvoj epidemiološke situacije, sumanuta odluka Vlade da ljetos u potpunosti otvori granice, dolazi na naplatu i u ekonomskom smislu,...

Najčitanije

Povezano

Vlada namjerava da i kinematografija postane dio srpskog sveta

Na primjeru filma treba istaći da je on nacionalni kada je evropski i to je najznačajniji i najpoželjniji doprinos filma crnogorskom kulturnom identitetu. Jasna...

Krivokapić u Solunu svečano otvorio konzulat Crne Gore

Premijer Zdravko Krivokapić svečano je danas otvorio konzulat Crne Gore u Solunu na čijem je čelu počasni konzul Vasili Apostolopoulos. Ovo je prvi konzulat...

Rekonstrukcija naišla na kritike dijela međunarodne zajednice: Premijer između unutrašnjeg pritiska i očekivanja Zapada

Najavljena rekonstrukcija Vlade Crne Gore koja je izazvala sukob između partija vladajuće većine, naišla je na kritike dijela međunarodne zajednice koja očekuje da aktuelna...

Krivokapić: Nikšićani su bili i ostaće stožeri antifašističke crnogorske tradicije

Premijer, Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Nikšić, Dan opštine. „Hrabrošću i borbom za slobodu Nikšićani su bili i ostaće stožeri antifašističke crnogorske...

Komentari

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NIT’ SU SILIKONI, NIT’ JE SAKE Zdravinjo uživa dok još može, Vesni bolest izgovor da pobjegne sa ministarske funkcije!? – CG Vijesti
30.07.2021-13:00 13:00

[…] Aktuelno […]

Neko tamo
30.07.2021-14:41 14:41

Ove 2 nakaze pod hitno ih smjeniti ovu glupaču vratiti za trebinje

Neko tamo
30.07.2021-14:42 14:42

Ova glupaca jeste bolesna ali psihicki
Dok premijer teski alkoholicar

Neko tamo
30.07.2021-14:45 14:45

Ovo je sramota da nam pijandura vodi drzavu
Zar nije normalno da drzava nezavisna clanica NATOa evropska 21og vijeka ima premijera alkoholičara i imas jednu mahnulju koja vodi 4 resora

Lada
30.07.2021-16:07 16:07

Samo neka ode sa ministarske pozicije da ova bruka prestane.
A onda treba vidjeti krivičnu odgovornost.

Naroz
30.07.2021-20:24 20:24

Ja sam čuo da je ugradila silikone u prednji dio krhkog i suptilnog tijela, medjutim to je izbacilo sistem iz ekvilibrijuma, jer je glava počela da prednjači, te je bila prinudjena da ugradi silikone i na zadnju osovinu, tako da sada ima 4X4 i nema proklizavanja… Takodje sam čuo da je najveći problem bio jer je silikon proizveden u Americi od strane nepravoslavaca… Medjutim taj isti silikon je svojeručno testirao pop Backovic kod jedne starlete i bio je vrlo zadovoljan, tako da je dao blagoslov… Time je ovaj veliki problem, zbog koga smo svi ispaštali napokon riješen, alelujah.

Bellarina
30.07.2021-21:17 21:17

Jedini ozbiljan portal. Hrabro i smjelo istinu na viđelo.

komita
30.07.2021-22:23 22:23

bratićka uopšte nema namjeru da se povuče već da u prosvjeti postavi kompletan četnički kadar što će joj i uspjeti to jest već je to završila.

Tihana
30.07.2021-22:55 22:55

Najljepše će se žena četnik odmoriti i oporaviti ako se vrati u svoje selo, tamo ima i spomenik njenom omiljenom čiki.

Mila
02.08.2021-13:15 13:15

Kako vas nije sramota, kakve gluposti plasirate, ima greški, ali zar ih nije bilo prethodnih 30 g, tada niste pisali ovako skaradno.