Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić sa Ahmetovićem: Rezultati lokalnih izbora komplikuju ulazak u EU

Rezultati lokalnih izbora u Crnoj Gori ne daju jasan pravac, što komplikuje naš zajednički projekat ulazak u EU, zaključak je razgovora člana Predsjedništva i poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrije Nikolića sa izvjestiocem njemačkog SPD-a za Zapadni Balkan Adisom Ahmetovićem u Cavtatu

Rezultati lokalnih izbora u Crnoj Gori ne daju jasan pravac, što komplikuje naš zajednički projekat ulazak u EU, zaključak je razgovora člana Predsjedništva i poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrije Nikolića sa izvjestiocem njemačkog SPD-a za Zapadni Balkan Adisom Ahmetovićem u Cavtatu.

“Želimo članstvo🇲🇪 u Evropskoj uniji ali za to su potrebni nova politička stabilnosti i reforme”, objavio je Nikolić na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
29.10.2022-14:53 14:53

Nevjerovatno je koliko diplomatski jezik podcjenjuje razum onih koji glasaju političare dA upravljaju zemljom. ANDRIJA, jednostavno, rukovodstvo DPS -a nije željelo pobjedu suverenističkih snaga u Podgorici. Tu je očigledno prednjačio Predsjednik Crne Gore i DPS sa SEBI BLISKIM SARADNICIMA, , A koji je sa građanima Podgorice, OČIGLEDNO igra malu šahovsku partiju SA PLANOM DA DA IZGUBI IZBORE.. KAKO TAKAV POLITIČKI GENIJE, DRŽAVNIK SVJETSKOG NIVOA dozvoljava sebi da ga njegovu partiju DPS u Podgorici smlati srednjevjekovna primitivna sekta? Andrija, sve nis se više čini da je dio glasova DPS-a otiša popovima, samo da bi SUVERENA CRNA GORA IZGUBILA! MOŽE BIT, A… Pročitaj više »